Sales Recruitment

CRS is een sales recruiter die bekend staat om haar kwaliteit en ervaring in sales recruitment. Al onze sales recruiters zijn ervaren sales managers die als geen ander in staat zijn de beste sales kandidaten voor uw onderneming te selecteren. Met een bewezen sales recruitment proces zorgen wij voor kwaliteit en continuiteit voor uw organisatie. Neem contact op voor een op maat gemaakt sales recruitment plan voor uw bedrijf. Of lees verder over onze diensten sales recruitment, sales coaching en interim sales.

Sales Recruitment & Coaching

Sales recruitment is een vak. Daarom recruiten ervaren sales managers de beste professionals voor uw organisatie. Welkom bij CRS Consultants, kwaliteit in sales recruitment en coaching.

WAAROM WIJ DE BESTE SALES PROFESSIONALS LEVEREN

CRS Consultants werkt alleen met ervaren Sales Managers en staat daarom bekend als de sales recruiter van Nederland. Onze consultants hebben gedegen kennis van sales profielen en samen beschikken wij over het grootste netwerk van sales specialisten. Dit maakt CRS uniek in het recruiten, werven, selecteren en coachen van de beste sales professionals. CRS Consultants; uniek in sales recruitment.

NETWERK

De consultants van CRS beschikken over een groot netwerk van sales profielen. Bent u op zoek naar een uitmuntende accountmanager of een ervaren sales manager? Door gebruik te maken van ons netwerk selecteren wij de beste sales professional passend bij uw wensen.

PERSOONLIJKHEID

De eerste indruk is belangrijk, maar nog belangrijker is het selecteren van het juiste profiel passend bij de functie. Onze ervaring in combinatie met persoonlijkheidstesten stelt ons als geen ander in staat het juiste profiel te matchen. Dat is de zekerheid van sales recruitment door CRS.

Ontwikkeling

Commerciele mensen moeten dagelijks beter worden om goed te blijven. Uiteraard checken wij de resultaten uit het verleden, maar waar het omgaat zijn de eventuele competenties die nog ontwikkeld moeten worden om de volgende sales uitdaging uitmuntend in te vullen, zo is succes verzekerd.

LAATSTE SALES VACATURES

Hieronder vind je de meest recente vacatures voor sales posities. Klik om verder te lezen of voor meer uitdagingen in sales

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Geen robot?

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl