Uw team naar een hoger niveau door sales coaching

Sales coaching voor positieve ontwikkelingen bedrijf

Contact

Beeld: Perzonseo/Flickr

Uw bedrijf kan beter worden door steeds bezig te zijn met ontwikkelingen. Niet alleen de ontwikkeling van uw product of dienst, maar ook de ontwikkeling van uw sales team. Uw sales team zorgt ervoor dat u bepaalde resultaten bereikt in uw bedrijf. Het is daarom van groot belang dat het in dit sales team goed gaat.

Beter team door sales coaching

In uw sales team zullen altijd dingen verbeterd kunnen worden. Zo zal er een groot verschil zijn tussen de best presterende sales medewerker en de sales medewerker met de minste resultaten. Kijk wat er fout gaat bij de sales medewerkers die minder goed presteren. Hier helpen wij van CRS Consultants graag bij. Wij zorgen er graag voor dat de competenties van uw sales team worden ontwikkeld. Hierdoor kunnen uw sales medewerkers zich verder ontwikkelen, wat leidt tot betere resultaten binnen uw bedrijf.

Hierbij is het belangrijk om aan te merken dat er niet alleen wordt gekeken naar de slechtst presterende sales medewerker. Iedere sales medewerker kan zich verder ontwikkelen. Als uw beste sales medewerker ook gecoacht wordt, kan hij zorgen voor nóg betere resultaten binnen uw bedrijf. Dit zal zorgen voor een grote groei.

Sales coaching op maat

Bij sales coaching is het van belang dat er naar het individu wordt gekeken. Iedereen ontwikkelt zich op een andere manier. Hier houden wij uiteraard rekening mee. Zo werken wij bijvoorbeeld met field sales coaching. Hierbij gaan wij met uw sales medewerkers mee op pad. Wij kunnen op deze manier precies zien wat de medewerker goed doet, maar ook op welke competenties hij zich moet verbeteren. Dit is belangrijk in tijden waarin het aankoopproces sterk is veranderd. Verkopers moeten zich hierop kunnen aanpassen en meekunnen met niveau wat op dit moment gevraagd wordt.

Positiviteit binnen uw bedrijf

Als uw sales medewerkers zijn gegroeid door sales coaching, dan kan deze kennis ook weer worden overgebracht op de andere sales medewerkers binnen uw team. Zo kan iedereen elkaar helpen om uiteindelijk het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Deze kennis kan ook worden gebruikt als er weer nieuwe sales kandidaten binnen uw team komen. Op deze manier ontstaat er een betere band tussen de medewerkers. Probeer dit ook te stimuleren in uw team. Zorg voor momenten waarop uw hele team samen is. Doe dit niet alleen in een formele setting, maar ook in een meer informele setting. Dit zorgt uiteindelijk voor vooruitgang.

Sales coaching Eindhoven

Wij van CRS Consultants zijn professionals op het gebied van sales coaching. Daarbij bevinden we ons in de slimste regio van Nederland: Eindhoven. Dit betekent echter niet dat we alleen in Eindhoven beschikbaar zijn. Zo hebben we ook klanten in Amsterdam. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. Hierin kunnen we de eventuele mogelijkheden voor uw bedrijf bespreken. Wij helpen u graag om uw bedrijf tot een hoger niveau te tillen. 

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl