Op zoek naar commerciële mensen?

Ervaren Sales Managers zorgen door middel van een bewezen werving en selectie methode voor de juiste invulling van uw commerciële vacatures. Met een B2B achtergrond in onder andere Techniek, IT, Dienstverlening, Groothandel en Retail weten wij als geen ander het juiste profiel bij uw organisatie te selecteren. Met kantoren in Eindhoven en Amsterdam bieden wij onze opdrachtgevers een landelijke dekking voor de invulling van alle commerciële vacatures.

Ook benieuwd wat ervaren Sales Managers met een focus op sales recruitment voor uw organisatie kunnen betekenen? Vul dan ons contactformulier in en wij lichten de voordelen graag toe. Bellen mag natuurlijk ook 040-231 94 64.
Depositphotos_20178087_original-940x446.jpg

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl