CRS Consultants | Sales Recruitment & Coaching

Sales Recruitment & Coaching


CRS Consultants | Sales Recruitment & Coaching is marktleider in het recruiten en coachen van sales professionals. Al onze consultants zijn ervaren en gedreven sales management professionals. Met een ervaring als commercieel directeur of sales manager weten wij als geen ander het meest effectieve sales team samen te stellen. Dit doen wij door de beste sales professionals voor uw organisatie te werven of deze naar het gewenste niveau te coachen.
NEEM CONTACT OP
about1.jpg

ONZE DIENSTEN

SALES RECRUITMENT

Op zoek naar de beste sales mensen? Ervaren sales managers werven en selecteren voor u de meest geschikte sales professional.

SALES COACHING

Werken traditionele verkoopmethoden niet meer? Onze sales coaches verbeteren competenties en realiseren groei in verkoopresultaten.

INTERIM SALES

Resultaat in sales, dat is wat onze interim sales managers leveren. Ga voor een interim sales professional van CRS die doelstellingen behaalt.

Waarom CRS Consultants | Sales Recruitment & Coaching

Ervaren sales professionals

Sales recruitment wordt bij CRS Consultants alleen gedaan door ervaren sales recruiters met een achtergrond als sales manager. Onze sales managers zijn bekend met alle verkopersprofielen, zodat wij met meer zekerheid het juiste sales profiel voor uw onderneming selecteren.

Persoonlijkheidsprofielen

Op basis van de gewenste vaardigheden maken wij een sales profiel. Naar aanleiding hiervan maken wij een persoonlijkheidsprofiel op basis van de 4 kleuren test. Zo matchen wij de ideale kandidaat die past bij het berdijf, in het team, bij het management en de klanten van uw onderneming.

Onderbouwing van kandidaten

Naar aanleiding van onze uitgebreide selectie stellen wij een aantal kandidaten voor. Hierbij vindt u altijd een complete onderbouwing met sterke en verbeterpunten. Zo heeft u meer informatie over de kandidaten en weet u waar u op kunt letten bij een vervolggesprek.

Presentatie en ontwikkeling

De beste kandidaten presenteren een plan over hoe zij de functie gaan invullen. De meest geschikte kandidaat wordt aangenomen. Hierbij bespreken we tevens de eventuele ontwikkelpunten. Zo ontstaat er de ideale match. Na selectie zullen wij nog verbonden blijven om de voortgang te bespreken.

Belangrijke punten Sales Recruitment

Een aantal eigenschappen zijn essentieel om kwaliteit in werving en selectie van commerciële mensen te garanderen. Onze klanten waarderen ons om de volgende punten.

Ontzorgen
Bij CRS Consultants is ons doel om onze klanten te ontzorgen. Zo zullen wij op basis van het intakegesprek alleen kandidaten onderbouwd aan onze opdrachtgevers voorstellen. Werving en Selectie van sales professionals besteed je nu eenmaal uit om tijd en zo geld te besparen. Na een 1e selectie zullen wij tevens de vervolggesprekken samen met onze klanten begeleiden, om zo sneller tot een ideale match te komen.
Kennis van zaken
Communicatie
Garantie

Contact ons voor meer info

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl