Beoordeling en motivatie

Voeren van effectieve beoordelingsgesprekken

Het voeren van effectieve beoordelings- en functioneringsgesprekken is voor veel managers routine. "hoe vind je het gaan?" "wat vind je van de omzet?" en volgend jaar wat meer erbij. Heel veel verder komt het vaak niet. Voor veel medewerkers is het elk jaar hetzelfde verhaal en bereiden zich daarom ook niet voor op dit gesprek. Uit onderzoek blijkt dat vooral sales professionals behoefte hebben aan een beoordelingsgesprek waarbij dieper wordt ingegaan op de persoon, resultaten, ontwikkeling en motivatie.

Waardering

Uit onderzoek blijkt dat juist de topperformers het waarderen dat er serieus naar prestaties en ontwikkeling gekeken wordt.

Verhogen van prestaties

Medewerkers presteren beter wanneer ze serieus genomen worden en inzicht hebben in hun positieve en verbeterpunten.

Duidelijke koers

Een beoordeling in combinatie met een persoonlijkheidstest zorgt voor het duidelijk vaststellen van ontwikkelpunten.

Investeer in (sales) mensen

Zorg ervoor dat kostbare tijd wordt omgezet in effectieve beoordelingen voor medewerker en manager. Maak gebruik van persoonlijkheidstesten in combinatie met een sales assessment. Op deze manier moet de medewerker zich voorbereiden en geeft dit meer inhoud aan het gesprek. De manager beschikt over een onderbouwd rapport als fundering voor het voeren van beoordelings- en functioneringsgesprekken. Op basis hiervan kan de manager zien hoe gemotiveerd iemand is, waar zijn eventuele valkuilen liggen en waarop gecoached moet worden. Vergelijk de testen van verschillende gesprekken en ontdek in een vroeg stadium de verandering in motivatie van medewerkers. Hiermee voorkom je gedemotiveerde collega's en zorg je voor heldere doelen in de komende periode.

Wenst u meer informatie over onze beoordeling assessments of testen? Neem dan contact op, vul onderstaand formulier in of bel 040 - 231 94 64. Onze professionals adviseren u graag.

Contact

Waarom effectieve beoordelingen

Signaleren van ontevredenheid
78% van de medewerkers zijn actief gedemotiveerd, 78%! Signaleer dit tijdig en voorkom dat de topperformers een overstap naar de concurrent maken.
Stimuleer persoonlijkheid
Ontwikkel het team
Groei in resultaat

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl