Executive Search Sales

Contact

executive search sales

CRS Executive Search Sales

Focus op executive search sales

Wij zijn gespecialiseerd in het headhunten van de beste sales kandidaten. Door een focus op commerciële functies, leveren wij altijd het beste resultaat.

Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Executive search sales

CRS Consultants is specialist in executive search voor sales functies. We hebben een brede ervaring in het werven en selecteren van commerciële posities op management en directieniveau. Onze executive search consultants vertellen u graag meer over een op maat gemaakt executive search plan voor uw bedrijf.

Executive search voor sales functies

Het juist invullen van een commerciële positie op management of directieniveau is van groot belang. Deze posities bepalen de strategie van het bedrijf en zijn het gezicht naar buiten toe. Met ons unieke en doordacht werving en selectie proces kunnen wij als geen ander de juiste kandidaat op de juiste plaats zetten. Is een functie moeilijk in te vullen of is discretie gewenst? Dan is executive search voor sales functies ook een dienst voor u. Onze consultants zijn ervaren executive searchers en met een achtergrond als commercieel directeur weten zijn als geen ander de juiste kandidaat voor een functie te selecteren. Wij werken met een beproefde en op maat gemaakte methode zodat wij ook voor uw organisatie alleen passende kandidaten selecteren. Neem contact op voor een vrijblijvend advies op maat.

Executive search voor key posities

Het invullen van een hogere commerciële positie vraagt om vakkennis en maatwerk. Onze klanten werken met ons samen voor het invullen van commerciële key posities zoals CCO, Commercieel directeur, Sales Director of National Sales Manager. Sales is de motor van een organisatie, sales mensen op management niveau vinden die deze motor op de juiste manier laten draaien is een vak apart. Aangezien deze posities binnen een organisatie van cruciaal belang zijn, zorgen wij voor een executive search plan die resultaat levert voor de lange termijn.

Executive search niet voor iedere sales functie

Is uw wervings vraag toereikend voor een executive search aanpak? Graag vertellen wij u meer over onze diensten en welke aanpak het beste bij uw vraag past. Wij hebben ervaring in het invullen van diverse commerciële posities en vooral voor belangrijke sales functies is de juiste werving strategie van groot belang. Wij adviseren u graag omtrent het juist invullen van uw vraag.

Voordelen executive search in sales

  • Strategie voor juiste functie
  • Discretie
  • Netwerk in commerciële topposities: CCO, CEO, Commercieel Directeur
  • Kwaliteit in aanname
  • Minder afbreukrisico naar klanten en intern
  • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
  • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
  • Afnemen van assessments
  • Volledige begeleiding en ontzorging
  • Garantieregeling

Overtuig u zelf van onze strategie in executive search sales. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze executive search diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl