Executive search sales

Kwaliteit en focus voor uw organisatie

Executive search voor key sales functies

CRS Consultants is specialist in executive search voor sales functies.

Wij hebben een brede ervaring in het werven en selecteren van commerciële posities op management en directieniveau. De werving van een commercieel directeur vraagt nu eenmaal een andere aanpak dan een standaard recruitment proces.

Onze executive search consultants vertellen u graag meer over een op maat gemaakt executive search plan voor uw bedrijf.

Executive search door CRS

Voordelen executive search sales professionals:

  • Werving door ervaren sales directors
  • Een perfecte match door de Sales Rendement Scan
  • Kwaliteit in aanname door het meten van competenties middels het CRS Sales Assessment
  • Coaching en begeleiding door onze sales professionals
  • Een gepersonaliseerd executive search plan
  • No-Cure | No-pay
executive search sales

Waarom executive search in sales?

Het invullen van een hogere commerciële positie vraagt om vakkennis en maatwerk. Onze klanten werken met ons samen voor het invullen van commerciële key posities zoals de werving van een Commercieel directeur, CCO, Sales Director of National Sales Manager.

Sales is de motor van een organisatie, sales mensen op management niveau vinden die deze motor op de juiste manier laten draaien is een vak apart. Aangezien deze posities binnen een organisatie van cruciaal belang zijn, zorgen wij voor een executive search plan die resultaat levert voor de lange termijn.

Focus op sales recruitment

Kennis van uw branche

Garantie op een passende match

Het grootste netwerk

Executive search niet voor iedere sales functie

Is een functie moeilijk in te vullen of is discretie gewenst? Dan is executive search voor sales functies ook een dienst voor u. Onze consultants zijn ervaren executive searchers en met een achtergrond als commercieel directeur weten zijn als geen ander de juiste kandidaat voor een functie te selecteren. Wij werken met een beproefde en op maat gemaakte methode zodat wij ook voor uw organisatie alleen passende kandidaten selecteren.

Is uw wervings vraag toereikend voor een executive search aanpak? Graag vertellen wij u meer over onze diensten en welke aanpak het beste bij uw vraag past. Wij hebben ervaring in het invullen van diverse commerciële posities en vooral voor belangrijke sales functies is de juiste werving strategie van groot belang. Wij adviseren u graag omtrent het invullen van uw vraag.

De passende match via executive search

Meer informatie over onze executive search methode voor uw sales management vacature? Onze consultants vertellen u er graag meer over.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact CRS Consultants sales recruitment