Field Coaching

Sales Field Coaching: gegarandeerd resultaat

Field coaching is een effectieve manier om uw sales team naar een hoger niveau van verkopen te krijgen. Want zeg nu zelf wanneer kan je een verkoper beter inschatten dan wanneer je met hem meegaat naar een klant. Eng? Welnee ontzettend leuk en leerzaam zolang het op de juiste manier gebeurd. Onze ervaren field coaches weten als geen ander hoe ze een meereisdag tot een succes kunnen maken. Met een goed eintake waarbij alle doelen en verwachtingen besproken worden is ieder op de hoogte van de uitgangspunten. Onze fieldcoach zal niet actief aanwezig zijn bij de klant maar proffesioneel als coach het proces observeren. Na de afspraak zal er een uitgebreide evaluatie met vervolg en ontwikkelpunten plaatsvinden.

Waarom Field sales coaching
sales recruitment eindhoven

Field coaching is de beste methode om te analyseren waar de sterke en verbeterpunten van een verkoper zich bevinden. Belangrijke punten waarop gelet worden zijn:

  • Voorbereiding
  • Contact maken
  • Behoefte bepaling
  • Presentatie
  • Afsluiting en vervolg

Na het gesprek maken wij een uitgebreide evaluatie met sterke en ontwikkelingspunten. Neem contact met ons op en ervaar wat field coaching met een focus op sales voor uw bedrijf kan betekenen.

Field coach Eindhoven

CRS Consultants werkt voor opdrachtgevers in geheel Nederland voor field coachingstrajecten op het gebied van sales. Waarom dan een field coach uit Eindhoven? CRS is gevestigd in Eindhoven, of te wel de slimste regio van de wereld. Bij CRS Consultants hanteren wij deze stelling ook voor het field coachen sales professionals. Wij maken niet alleen gebruik van onze slimme mensen maar zetten ook innovatieve sales tools en nieuwe field sales coachings technieken in om de gewenste resultaten te bereiken. Het vak van verkoper verandert snel en wilt u de concurrentie voorblijven dan moet je, je richten op nieuwe manieren om contact met de klant te leggen. Bij CRS weten wij dit als geen ander. Blijft de concurrentie voor, neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie.

Contact

Waarom CRS Field Coaches

Focus op Field Coaching
Door onze focus op het coachen van sales professionals in het veld profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Met een field sales coachingsprogramma op op maat coachen wij naar het beste resultaat.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van field coaching
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl