Headhunter Sales

Contact

CRS Sales Headhunters

Focus op headhunting sales

Wij zijn gespecialiseerd in het headhunten van de beste sales kandidaten. Door een focus op commerciële functies, leveren wij altijd het beste resultaat.

Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Als ervaren headhunter voor sales management en directie functies zijn wij als geen ander bureau in staat om de juiste kandidaat bij een functie te vinden. Onze consultants kunnen terugvallen op een uitgebreid netwerk, dit in combinatie met onze beproefde headhunter methode zorgen wij elke keer weer voor een juiste invulling van commerciële functies op elk niveau.

Headhunter Sales functies

U bent op zoek naar de perfecte kandidaat voor een sales positie, maar deze blijkt niet eenvoudig te vinden. Maak kennis met CRS als headhunter voor als uw commerciële sales vacatures.

Onze opdrachtgevers maken vaak gebruik van onze headhunter diensten wanneer een vacature nog niet bekend mag worden in de markt. Wij kunnen zeer discreet de juiste mensen voor u vinden. Het headhunten van commerciële mensen vraagt vakmanschap en ervaring in sales. Daarom zijn al onze headhunters ervaren commercieel directeuren, CCO's of sales directors. Met deze achtergrond spreken wij de taal van onze kandidaten en weten hierdoor voor onze opdrachtgevers de juiste mensen voor een functie te vinden.

Commerciële mensen headhunten

Om de juiste commerciële mensen binnen te halen maken wij gebruik van een unieke headhunt methode. In overleg met onze opdrachtgevers stellen wij een profiel samen passend bij de cultuur van het bedrijf, de branche en de klanten. Daarnaast willen wij graag weten welke resultaten deze nieuwe kandidaat dient te realiseren. Met deze uitgebreide intake gaan wij zoeken naar de juiste kandidaten, het zogenaamde headhunten. Dit doen wij via branche kanalen, social media, netwerk en onze database met een zeer uitgebreid aanbod van commerciële professionals. Met geselecteerde kandidaten maken wij afspraken in al discretie. De kandidaten die wij geschikt vinden voor de functie worden onderbouwd aan onze opdrachtgevers voorgesteld. Hierna begeleiden wij alle gesprekken met onze opdrachtgever en kandidaten. Naast het afnemen van assessments adviseren wij verder in het gehele proces tot aanname.

Voordelen headhunter in sales

  • Discretie
  • Kwaliteit in aanname
  • Minder afbreukrisico naar klanten en intern
  • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
  • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
  • Volledige begeleiding en ontzorging
  • Garantieregeling

Overtuig u zelf van de focus in headhunting van sales functies. Ook benieuwd naar de kwaliteit van onze headhunters diensten? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl