INTERIM SALES

Interim Sales opdracht invullen

CRS Consultants houdt zich bezig met het snel en succesvol invullen van diverse interim sales opdrachten. Door ons uitgebreide netwerk in diverse branches kunnen wij snel de juiste interim sales manager leveren voor elke opdracht. Of u nu op zoek bent naar een interim sales manager, interim account manager of interim business developer wij helpen u graag aan de juiste kandidaat voor een tijdelijke sales opdracht.

Interim Sales Managers die gaan voor resultaat

Wilt u het verkoopteam veranderen, of bent u opzoek naar een tijdelijke ad interim sales manager? Dan is een Interim Sales invulling via CRS de juiste oplossing. CRS Consultants zorgt voor een interim sales professional die resultaat boekt. Voor het succesvol neerzetten van een interim sales opdracht is ervaring in de te behalen doelstellingen van belang. De interim sales manager dient over de juiste competenties te beschikken om het gewenste resultaat te bereiken. Wij zorgen dat uw wensen gematch worden met de gevraagde competenties. Onze ervaren Interim Sales Managers zorgen ervoor dat de gestelde doelen behaald worden. Ook benieuwd wat een andere aanpak in interim sales opdrachten voor uw bedrijf kan betekenen? Vul onderstaand formulier in of neem dan contact op voor meer informatie.

portfolio12_600x600.jpg

CRS Interim Sales Contact

Voordelen interim sales

  • Ervaren interim sales managers geschikt voor de opdracht
  • Op basis van persoonlijkheidsprofielen ideale aanvulling op het sales team
  • Flexibel inzetbare kandidaten voor elke interim sales opdracht
  • Door bewezen analyse methodes snel verandering in resultaat
  • Meten en sturen op afgesproken KPI's
  • Snel beschikking over interim kandidaten
  • Branche ervaring in oa. food, it, international, en retail
  • Ideaal voor tijdelijke opvulling
  • Extra capaciteit voor marktbewerking
  • Profiteer van juiste sales expertise

Plaatsing van Interim Sales Managers

CRS Consultants heeft de laatste jaren veel ervaring opgedaan in het plaatsen van Interim Sales Managers. Naast het leveren van de juiste interim sales managers houdt CRS zich bezig met het invullen van diverse Interim Sales opdrachten in diverse branches. Onze interim sales professionals worden specifiek per opdracht ingezet. Op basis van de intake bepalen wij de juiste vaardigheden die een interim sales professional dient te hebben. Indien u een onderzoek wilt doen naar het ontwikkelen van een nieuwe markt en kijken welke mogelijkheden hier zijn dan is een interim business developer een goede optie. Is een collega tijdelijk uit de roulatie ook dan kan een interim sales professionals een goede oplossing zijn. Voor elke tijdelijke vraag leveren wij de gewenste interim sales professional.

Snel een Interim Sales Manager nodig?

De inzet van een Interim Sales Manager is vaak direct gewenst. Daarom hebben wij altijd een up-to-date bestand van interim managers die per direct beschikbaar zijn. Op basis van uw wensen benaderen wij de juiste interim sales managers waarna wij direct weten welke kandidaten voor uw opdracht beschikbaar zijn. Wilt u snel de beschikking hebben over een gekwalificeerde Interim Sales Manager? Wij selecteren vaak al binnen 24 uur 3 geschikte Interim Sales Managers die voorzien van CV en onderbouwing aan u worden voorgesteld. Vul onderstaand formulier in met type opdracht, duur en tarief en wij selecteren snel een geschikte interim sales manager. Direct schakelen? Bel 040-231 94 64.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl