INTERIM SALES

portfolio12_600x600.jpg

Interim Sales met resultaat

Wilt u ook het verkoopteam veranderen, of bent u opzoek naar een tijdelijke sales manager? Dan is een Interim Sales invulling via CRS de juiste oplossing. CRS Consultants zorgt voor een sales professional die resultaat boekt. Voor het succesvol neerzetten van een interim sales opdracht is ervaring in de te behalen doelstellingen van belang. De interim sales manager dient over de juiste competenties te beschikken om het gewenste resultaat te bereiken. Wij zorgen ervoor dat dit behaald wordt.

Voordelen interim sales door CRS

  • Ervaren sales managers geschikt voor de opdracht
  • Op basis van persoonlijkheidsprofielen ideale aanvulling op het sales team
  • Flexibel inzetbare kandidaten voor elke interim sales opdracht
  • Door bewezen analyse methodes snel verandering in resultaat
  • Meten en sturen op afgesproken KPI's

Ook benieuwd wat een andere aanpak in interim sales opdrachten voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

Contact CRS Interim Sales

Geen robot?

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Geen robot?

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl