Interim Sales opdrachten

Interim sales: snel resultaat

Op zoek naar het invullen van een interim sales vacature? De consultants van CRS kunnen elke Interim Sales opdracht succesvol voor u invullen. Of u nu op zoek bent naar een interim account manager, ervaren sales manager of interim commercieel directeur, wij leveren de beste kandidaat. Snel iemand nodig? Ook dat is geen probleem. De Consultants van CRS zijn ervaren sales managers en directie leden. Binnen 24 uur kunnen wij elke gewenste interim sales opdracht succesvol invullen. Neem snel contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom interim sales
sales recruitment eindhoven

Onze opdrachtgevers maken om uit eenlopende redenen gebruik van onze interim sales diensten. Vaak gaat het om het opvullen van een tijdelijke afwezigheid zoals ziekte of zwangerschap. Wellicht heeft u een interim sales manager nodig om het sales team te herstructureren, ook hiervoor kunnen wij de geschikte kandidaat leveren. Neem contact met ons op en ervaar wat focus interim sales voor uw bedrijf kan betekenen.

Interim Sales Eindhoven

CRS Consultants werkt voor opdrachtgevers in geheel Nederland voor interim sales oplossingen. Waarom dan een interim sales kantoor uit Eindhoven? CRS is gevestigd in Eindhoven, of te wel de slimste regio van de wereld. Bij CRS Consultants hanteren wij deze stelling ook voor het interim sales opdrachten. Wij maken niet alleen gebruik van onze slimme mensen, maar zetten ook innovatieve sales tools en nieuwe sales technieken in om de beste interim sales resultaten te leveren. Het verkoopproces is de laatste jaren sterk veranderd. Ook bij interim sales opdrachten moeten onze klanten verzekerd zijn van de nieuwste sales management opvattingen, zo blijven wij en u de concurrentie voor. Neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie.

Contact

Waarom CRS Interim Sales

Focus op Interim Sales
Door onze focus op interim sales opdrachten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Naar aanleiding van een intake gesprek leveren wij de beste kandidaten voor een interim sales opdracht.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van interim sales
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl