Skip to content

CRS Consultants

Bureau voor Commercieel Recruitment & Coaching

Professionals in commercieel recruiten en coachen

Wij zijn marktleider in het recruiten en coachen van commerciële professionals. Al onze consultants hebben hun sporen verdiend in sales management. Met een ervaring als commercieel directeur of sales manager weten wij als geen ander het meest effectieve sales team samen te stellen. Dit doen wij door de beste sales professionals voor uw organisatie te werven en te selecteren of deze naar het gewenste niveau te coachen.

Onze diensten

Kiezen voor CRS Consultants

Ervaren sales professionals

Sales recruitment wordt bij CRS Consultants alleen gedaan door ervaren sales recruiters met een achtergrond als sales manager of commercieel directeur. Onze sales managers zijn bekend met alle verkopersprofielen, zodat wij met meer zekerheid het juiste sales profiel voor uw onderneming selecteren.

Persoonlijkheidsprofielen

Op basis van de gewenste vaardigheden maken wij een sales profiel. Naar aanleiding hiervan maken wij een profiel op basis van een persoonlijkheidstest. Zo matchen wij de ideale kandidaat die past bij het bedrijf, team, management en de klanten van uw onderneming.

Onderbouwing van kandidaten

Naar aanleiding van onze uitgebreide selectie stellen wij een aantal kandidaten voor. Hierbij vindt u altijd een complete onderbouwing met sterke en verbeterpunten. Zo heeft u meer informatie over de kandidaten en weet u waar u op kunt letten bij een vervolggesprek. Het afnemen van sales assessments behoort ook tot de mogelijkheden.

Presentatie en ontwikkeling

De beste kandidaten presenteren een plan over hoe zij de functie gaan invullen. De meest geschikte kandidaat wordt aangenomen. Hierbij bespreken we tevens de eventuele ontwikkelpunten. Zo ontstaat er de ideale match. Na selectie zullen wij nog verbonden blijven om de voortgang te bespreken.

Kwaliteit in dienstverlening

Een aantal eigenschappen zijn essentieel om kwaliteit in werving en selectie van commerciële mensen te garanderen. Onze klanten waarderen ons om de volgende punten.

Ontzorgen

Bij CRS Consultants is ons doel om onze klanten te ontzorgen. Zo zullen wij op basis van het intakegesprek alleen kandidaten onderbouwd aan onze opdrachtgevers voorstellen. Werving en Selectie van sales professionals besteed je nu eenmaal uit om tijd en zo geld te besparen. Na een 1e selectie zullen wij tevens de vervolggesprekken samen met onze klanten begeleiden, om zo sneller tot een ideale match te komen.

Kennis van zaken

Weet wat er speelt. Onze consultants zijn ervaren in diverse B2B branches. Zo begrijpen wij als geen ander wat een kandidaat in uw branche succesvol maakt. Dit combineren wij met uw bedrijfcultuur en team samenstelling om zo de ideale match te maken.

Communicatie

Na de intake en vaststelling van het functieprofiel zorgen onze consultants voor een voortdurende feedback tijdens het werving en selectieproces. Daarbij worden de door ons gesproken kandidaten indien geschikt aan onze klanten voorgesteld. Dit gebeurt altijd met een onderbouwing van onze bevindingen met competenties, profiel en sterke en eventueel punten van aandacht.

Garantie

Voor het proces van het werven en selecteren van de beste sales professional gaan wij zeer grondig te werk. Zo voorkomen we een mismatch en bespaart u een hoop tijd en geld dan wanneer u het zelf zou doen. Wij geloven zo in onze kwaliteit dat wij tevens een garantie op de aangebracht kandidaat kunnen overeenkomen.

Over CRS Consultants Eindhoven

Neem contact met ons op

Waar de knelpunten nu ook liggen, samen groeien we naar nieuw resultaat.

Bent u er klaar voor? Daag ons uit.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact CRS Consultants
Scroll To Top