Doe dit wanneer u een interim sales manager nodig heeft

Interim sales manager vinden

Contact

Waarom CRS Sales Recruiters

Focus op Sales Recruitment

Door onze focus op het werven en selecteren van sales professionals profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.

Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Beeld: NikGaffney/Flickr

U heeft in uw bedrijf een belangrijke klus die moet worden geklaard door een gespecialiseerd persoon. U wil tijdelijk een sales manager die ervoor kan zorgen dat dit goed gebeurt. Maar het vinden van een interim sales manager kan erg lastig zijn. U wil iemand hebben die perfect past bij de klus en er voor kan zorgen dat klanten tevreden de deur uitlopen. Maar dit is makkelijker gezegd dan gedaan. Iemand die bijvoorbeeld goed is in het begeleiden van vakanties naar Azië, hoeft niet perse goed te zijn in het begeleiden van vakanties naar Afrika. U wil waarschijnlijk iemand hebben die goed is op de punten die u zoekt. Iemand die gepassioneerd is en kan zorgen voor goede resultaten. Maar wat moet u doen om een goede interim sales manager te vinden?


Interim sales manager door CRS

Wij van CRS Consultants helpen u graag bij het vinden van een goede interim sales manager. Door ons uitgebreide netwerk in diverse branches kunnen wij snel de juiste interim sales manager leveren voor elke opdracht. Het kan hierbij gaan om erg verschillende opdrachten. Ons netwerk bestaat dan ook uit diverse personen, waaruit we voor u de persoon kiezen die het beste bij uw interim klus past. Dit doen wij door goed naar u te luisteren. Wat wil u nu eigenlijk van de interim sales manager? En wat wil u zeker niet? Wij van CRS zorgen dat u de juiste kandidaten voor u krijgt voor uw tijdelijke sales opdracht. Als bedrijf is het vaak lastig om een geschikte kandidaat te vinden. Ten eerste omdat het niet makkelijk is om door iemand heen te prikken in een sollicitatiegesprek. Interim sales managers kunnen zichzelf waarschijnlijk als geen ander verkopen. Ze zijn hun hele leven namelijk al bezig met verkopen. Dit kunnen ze ook inzetten in het sollicitatiegesprek. Wij werken bij CRS Consultants daarom met sales assessments, waarbij we de motivatie en de persoonlijkheid van de kandidaat kunnen testen. Dit zorgt ervoor dat u onderbouwde kandidaten voor uw neus krijgt en uiteindelijk een goede interim sales manager. Een interim sales manager die u de verantwoordelijkheden kunt geven die horen bij een sales manager.

Interim sales manager met resultaat

CRS Consultants zorgt voor een interim sales manager die resultaat boekt. Voor succes is het hierbij belangrijk dat de interim sales manager ervaring heeft in de doelstellingen die voor u van belang zijn. U heeft competenties die u belangrijk vindt bij de interim sales manager. De kandidaten moeten hierover dan ook beschikken om de resultaten te behalen die u wil. Wij beschikken bij CRS over een groot netwerk. In dit netwerk zoeken we voor u de persoon die overeen komt met de competenties die u zoekt. Wij garanderen u hierbij goed resultaat. Bij CRS werken we met een no cure no pay garantie. Als u met CRS samenwerkt hoeft u dus niet bang te zijn dat u uiteindelijk het sollicitatieproces weer opnieuw moet doen. Dit kost namelijk heel veel tijd en geld. Tijd en geld die u niet kwijt bent als u meteen de goede persoon als interim sales manager hebt.

Belang goede interim sales manager

Het is van groot belang dat u geen interim sales manager heeft die het niveau van uw bedrijf naar beneden haalt. Dit zal deze persoon dan namelijk ook overbrengen naar de klanten. Het is heel lastig om een goede naam op te bouwen, maar een slechte naam krijgen is zo gebeurd. Kijk hierbij maar eens naar u zelf. Als u altijd tevreden bent in een kledingwinkel, dan komt u hier lange tijd met plezier. Maar als u hierna erg onbeleefd wordt afgescheept, dan zou u wel twee keer nadenken voordat u daar weer uw kleren gaat kopen. Ben dit dan ook voor in uw bedrijf. U wil niet dat een interim sales manager er uiteindelijk voor zorgt dat u minder klanten overhoudt. Een interim sales manager moet juist zorgen voor vooruitgang.

Voordeel interim sales manager

Een interim sales manager is namelijk erg belangrijk omdat hij uw sales team naar een hoger niveau kan tillen. Iedere sales manager heeft zijn eigen manier van werken. Dit geldt ook voor interim sales managers. Een interim sales manager kan zorgen voor een frisse wind door het team. Hij kan zorgen voor efficiëntie door het team waar het nodig is aan te passen. Door een frisse wind door uw bedrijf te laten gaan, kan u ook zien wat er anders gaat als er een nieuw persoon de leiding heeft. Dit kan ook weer worden teruggekoppeld in het gehele bedrijf in de toekomst.

Professioneel interim sales netwerk 

Zoals gezegd beschikken wij bij CRS over een groot en professioneel netwerk van interim sales managers. Wij hebben de kennis en ervaring om uw opdracht met deze mensen succesvol te vervullen. Bent u op zoek naar een interim sales manager? Dan helpen wij u graag. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl