Sales Assessments

Assessment center voor sales- en persoonlijkheidstesten

CRS Consultants is een officieel erkend en gecertificeerd sales assessment center waar u terecht kunt voor het laten uitvoeren van diverse assessments. Het assessment center is gevestigd op onze vestiging in Eindhoven. U kunt ervoor kiezen kandidaten op onze vestiging het assessment af te laten nemen of deze kan het ook van achter haar eigen of bedrijfscomputer doen. De assessments die wij aanbieden zijn onder andere de persoonlijkheidstest, DISC test, sales assessment en beroepskeuze. CRS Consultants biedt bedrijven hiermee een complete oplossing voor het testen en begeleiden van medewerkers. Wenst u meer informatie over onze sales assessments of testen, neem dan contact op of bel 040 - 231 94 64.

Persoonlijkheids assessment met sales prestatie onderzoek

Veel klanten maken gebruik van ons unieke sales prestatie onderzoek methode aangevuld met een persoonlijkheidstest de zogenaamde DISC test. De diensten voor disc testen bieden wij in geheel Nederland aan en voor de regio Eindhoven zijn wij zelfs exclusief aanbieder van deze DISC testen.

Waarom een disc test via CRS Consultants? Disc testen zijn inmiddels overal te krijgen en zelfs op internet worden ze gratis aangeboden. Wanneer u een kandidaat of medewerker wilt laten testen is het van groot belang dat de testen en de resultaten professioneel en betrouwbaar zijn. Onze disc testen staan onder voortdurende controle en alleen gecertificeerde consultants mogen deze testen afnemen en evalueren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de resultaten betrouwbaar zijn maar dat ook management en coaching rapportages worden meegeleverd. Op basis van deze rapportages kunnen wij een beter beeld schetsen en zullen wij u informeren omtrent de resultaten en hoe deze te interpreteren.

Zo zorgen wij voor onderbouwde resultaten met oog voor kandidaat en manager. Bent u benieuwd wat de persoonlijkheids of disc test voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en ervaar wat professionele sales assessments voor uw onderneming kunnen betekenen.

Sales Assessments in diverse talen

De wereld wordt steeds internationaler, daarom bieden wij onze assessments en testen in bijna alle talen aan. Uiteraard zijn alle sales assessments en rapportages beschikbaar in het Engels, Duits en Spaans, maar ook de meer bijzondere talen als Chinees, Arabisch en Russisch zijn bij ons beschikbaar. Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie. Bellen mag ook 040 231 94 64.

Contact

Assessments via CRS Consultants

Focus op assessments
Onze ervaring als managers en coaches stelt ons beter in staat de juiste assessments bij uw vraag te adviseren. Tevens zorgen wij met een plan van aanpak voor het gewenste resultaat.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van assessments
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl