Sales Assessments

Meten en testen van vaardigheden

Assessment center voor salestesten

CRS Consultants is een officieel erkend en gecertificeerd sales assessment center waar u terecht kunt voor het laten uitvoeren van diverse sales testen. Het assessment center is gevestigd op onze vestiging in Eindhoven, maar kandidaten kunnen de assessments ook online doen. De assessments die wij aanbieden zijn onder andere de persoonlijkheidstest, DISC test, sales assessment en beroepskeuze. CRS Consultants biedt bedrijven hiermee een complete oplossing voor het testen en begeleiden van medewerkers.

Persoonlijkheids assessment met sales prestatie onderzoek

Veel klanten maken gebruik van ons unieke sales prestatie onderzoek methode aangevuld met een persoonlijkheidstest de zogenaamde DISC test. De diensten voor disc testen bieden wij in geheel Nederland aan en voor de regio Eindhoven zijn wij zelfs exclusief aanbieder van deze DISC testen.

Waarom een disc test via CRS Consultants? Disc testen zijn inmiddels overal te krijgen en zelfs op internet worden ze gratis aangeboden. Wanneer u een kandidaat of medewerker wilt laten testen is het van groot belang dat de testen en de resultaten professioneel en betrouwbaar zijn. Onze disc testen staan onder voortdurende controle en alleen gecertificeerde consultants mogen deze testen afnemen en evalueren. Hierdoor zorgen wij ervoor dat de resultaten betrouwbaar zijn maar dat ook management en coaching rapportages worden meegeleverd. Op basis van deze rapportages kunnen wij een beter beeld schetsen en zullen wij u informeren omtrent de resultaten en hoe deze te interpreteren.

Zo zorgen wij voor onderbouwde resultaten met oog voor kandidaat en manager. Bent u benieuwd wat de persoonlijkheids of disc test voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact met ons op en ervaar wat professionele sales assessments voor uw onderneming kunnen betekenen.

CRS Consultants Sales Coaching

De voordelen van sales assessments via CRS Consultants

Op basis van 0-metingen ontwikkelen wij competenties

Sales testen afgestemd op branche en bedrijf

Wij coachen
op basis van KPI's

Meten en bijsturen,
resultaat gegarandeerd

De voordelen van Sales Assessments via CRS Consultants

Op basis van 0-metingen ontwikkelen wij competenties

Sales testen afgestemd op branche en bedrijf

Wij coachen
op basis van KPI's

Meten en bijsturen,
resultaat gegarandeerd

Bent u klaar voor meer sales?

Waar de knelpunten nu ook liggen, samen groeien we naar nieuw resultaat.

Bent u er klaar voor? Daag ons uit.

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een onderwerp toe.
Voeg een bericht toe.
Contact CRS Consultants