Sales Assessments

Meten en testen van commerciële vaardigheden

Sales Assessments en testen voor selectie en ontwikkeling

CRS Consultants biedt een compleet aanbod van assessments voor commerciële functies. Deze assessments worden ingezet voor o.a. het werven en selecteren van sales professionals, het ontwikkelen van competenties, meer inzicht in de persoon en outplacement trajecten.

Waar kunnen we u bij helpen? Onze sales assessments en persoonlijkheidstesten worden dagelijks ingezet om een beter beeld te vormen van een kandidaat of potentiële mogelijkheden beter in kaart te brengen. Wij adviseren graag over de juiste inzet van onze testen bij uw vraag.

Sales Assessment center voor commerciële testen

CRS Consultants is een officieel erkend en gecertificeerd sales assessment center waar u terecht kunt voor het laten uitvoeren van diverse sales testen. Het assessment center is gevestigd op onze vestiging in Eindhoven, maar kandidaten kunnen de assessments ook online doen.

Juiste oplossing voor elke vraag

Waar loopt u tegenaan? Bent u niet overtuigd van de capaciteiten tijdens een werving en selectie traject, bent u benieuwd of medewerkers beter ontwikkeld moeten worden of wilt u een teamanalyse maken om de potentie te beoordelen? Wij hebben een passend assessment voor elke vraag.

Onze testen worden ingezet als selectietool, maar steeds vaker als ontwikkelingsinstrument. Zo biedt de teamanalyse een helder inzicht in de mogelijkheden van uw team. Door manager en medewerker samen de testen te laten maken zijn deze 180 graden analyses een prima basis voor beoordeling en ontwikkelingsgesprekken.

Zo zorgen wij voor onderbouwde resultaten met oog voor kandidaat en manager. Bent u benieuwd wat de verschillende assessments voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op of bel 040-2319464

CRS Consultants Sales recruitment en coaching

Sales Assessment voor werving en selectie

De kandidaat heeft een aantal goede gesprekken gevoerd, maar u twijfelt nog? Het inzetten van assessments voor het recruiten van personeel geeft deze extra zekerheid.

Afhankelijk van het niveau van de functie bepalen we welke instrumenten geschikt zijn. In basis adviseren wij een sales assessment en persoonlijkheidstest via DISC of de big five.

Via het sales assessment bieden wij inzicht in de commerciële vaardigheden van de kandidaat. Punten die naar voren komen zijn o.a. sluiten van de deal, weerstand tegen acquisitie, ontwikkelen van relaties en drive.

Via een persoonlijkheidstest of kleurentest krijgt u inzicht in de natuurlijke drijfveren van de kandidaat. Is deze resultaatgericht, kan de persoon in teamverband werken en wat is de intrinsieke motivatie zijn enkele van de punten die in de testen belicht worden.

Voor sales management recruitment of het werven van een commercieel directeur adviseren wij deze testen aan te vullen met een capaciteiten en intelligentietest. Hiervoor stellen we een functieprofiel op die gekoppeld wordt aan het assessment, zo weet u zeker dat de juiste kandidaat match met de vaardigheden voor deze functie.

Door het inzetten van onze assessments weet je als bedrijf dat de persoon beschikt over de juiste capaciteiten om de functie succesvol in te vullen. CRS Consultants biedt bedrijven hiermee een complete oplossing voor het veilig werven en selecteren van interne en externe medewerkers.

De voordelen van sales assessments via CRS Consultants

Breed aanbod van gecertificeerde assessments

Sales testen afgestemd op functie, branche en bedrijf

Management en coachingsrapport voor ontwikkelen van vaardigheden

Teamanalyse voor compleet beeld van competenties binnen het bedrijf

De voordelen van Sales Assessments via CRS Consultants

Op basis van 0-metingen ontwikkelen wij competenties

Sales testen afgestemd op branche en bedrijf

Wij coachen
op basis van KPI's

Meten en bijsturen,
resultaat gegarandeerd

Bent u klaar voor meer sales via assessments?

Waar de knelpunten ook liggen, samen bepalen we de juiste inzet van onze testen. Vul het contactformulier in voor meer informatie of bel direct met 040-231 94 64.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact CRS Consultants sales recruitment