Sales Coach

Coaching in sales: resultaat verhogend

Ook op zoek naar een effectieve coaching van uw sales team? Of bent u ondernemer en wilt u zich verder ontwikkelen in sales? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Onze sales coaches werken met een programma op maat, afgestemd op uw wensen en eisen. Geen standaard programma's met achterhaalde informatie. Of u nu het sales team naar een hoger niveau wil brengen of een sales manager op competenties wenst te coachen: wij zorgen ervoor dat een ervaren sales coach het gewenste resultaat bereikt.

Waarom sales coaching
sales recruitment eindhoven

Het vak van verkoper is de laatste jaren sterk veranderd. Om bij te blijven dienen ook verkopers regelmatig gecoacht te worden in competenties. Het inkoopproces is veranderd en de verkopers moet weer in contact treden met de klant. Dit vraagt een hele andere aanpak dan wat veel sales mensen in het verleden is aangeleerd. Het inhuren van een trainingsbureau met een standaard programma zal niet de gewenste resultaten opleveren. Zorg voor een effectieve sales coaching en laat ons een programma op maat samen stellen. Gezamenlijk kijken we naar de huidige probleempunten en met een effectief sales coaching traject zorgen wij dat de resultaten weer behaald worden. Neem contact met ons op en ervaar wat coaching met een focus op sales voor uw bedrijf kan betekenen.

Sales coach Eindhoven

CRS Consultants werkt voor opdrachtgevers in geheel Nederland met coaching trajecten op het gebied van sales. Waarom dan een sales coach uit Eindhoven? CRS is gevestigd in Eindhoven, oftewel: de slimste regio van de wereld. Bij CRS Consultants hanteren wij deze stelling ook voor het coachen van sales professionals. Wij maken niet alleen gebruik van onze slimme mensen, maar zetten ook innovatieve sales tools en nieuwe sales coaching testen in om de gewenste resultaten te bereiken. Het vak van verkoper verandert snel. Wil u de concurrentie voorblijven, dan moet u zich richten op nieuwe manieren om contact met de klant te leggen. Bij CRS weten wij dit als geen ander. Blijft de concurrentie voor en neem contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie.

Waarom CRS Sales Coaches

Focus op Sales Coaching
Door onze focus op het coachen van sales professionals profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Met een sales coachingsprogramma op op maat coachen wij naar het beste resultaat.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van coaching
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl