Sales Coaching voor ondernemers

Commerciële coaching voor ondernemers

Wil je als ondernemer je commerciële kwaliteiten verder ontwikkelen? Dan is een samenwerking met een ondernemende sales coach van CRS Consultants een goede oplossing. Samen kijken wij waar de behoefte ligt en op basis van uw wensen en eisen stellen we een plan opmaat samen. De sales coaches van CRS zijn ervaren sales managers en ondernemers. Door deze unieke combinatie zijn wij als geen ander in staat een ondernemer te coachen op het ontwikkelen van zijn competenties in en commercie en sales. Voor een succesvolle samenwerking matchen wij een sales coach met ervaring in uw branche. Ook eens vrijblijvend kennis maken wat sales coaching u als ondernemer kan bieden? Neem dan contact op of bel 040 - 231 94 64.

Waarom sales coaching voor ondernemers
sales recruitment eindhoven

Een ondernemer moet van alle markten thuis zijn. Vaak is een ondernemer gestart en is door passie en het gewoon doen succesvol geworden. Bepaalde competenties zijn niet altijd ontwikkeld terwijl hier wel behoefte aan is. In IT, technische en hightech branches hebben sales activiteiten voor de ondernemer vaak geen prioriteit. Vaktechnische ondernemers zijn ijzersterk in het vertellen over de producten die zij ontwikkelen en produceren, maar door dit enthousiasme wordt er helaas wel eens een deal gemist. Ervaring leert dat wanneer wij dit natuurlijke enthousiasme combineren met commerciële handvaten er snel resultaten geboekt worden. Neem contact met ons op en ervaar wat coaching met een focus op sales voor uw onderneming kan betekenen.

Mogelijkheden sales coaching ondernemers

CRS Consultants heeft ervaring in het commercieel coachen van diverse ondernemingen en ondernemers. Afhankelijk van de branche, werkzaamheden en gewenste activiteiten kunnen wij in overleg een coachingtraject samenstellen. Omdat elke persoon anders is bespreken wij graag de mogelijkheden welke het best bij u passen. Of u nu opzoek bent naar een persoonlijke commerciële training, een sales coachingstraject of een paar uur wilt sparren over sales gerelateerde zaken, wij staan u graag bij in de juiste aanpak van uw sales activiteiten. Meet weten over de mogelijkheden van sales coaching voor ondernemers en welke aanpak het beste bij uw onderneming past? Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie. Bellen mag ook 040 231 94 64.

Contact

Waarom CRS sales coaching voor ondernemers

Focus op ondernemers
Onze ervaring als sales coach en ondernemer stelt ons beter in staat een oplossing voor uw probleem te vinden. Wij denken als ondernemers en zorgen met een plan van aanpak voor het gewenste resultaat.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van coaching
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl