SALES COACHING

portfolio10_600x600.jpg

Resultaat verhogende Sales Coaching

Resultaten verhogen door middel van het coachen van de commerciele activiteiten? Dan bent u bij CRS aan het juiste adres. Onze ervaren sales managers kunnen als geen ander een sales coaching traject samenstellen dat bij u past. Bent u ondernemer die uw sales of commerciele kwaliteiten wilt ontwikkelen of op zoek bent naar manieren om uw sales en omzet te laten groeien, wij zorgen voor een effectieve aanpak.

Sales coaching en competenties

Hoe vaak worden de competenties van uw sales team ontwikkeld? Wij hopen met regelmaat, want sales coaching is een van de belangrijkste mogelijkheden om uw verkoopteam actueel, actief en enthousiast te houden. Het aankoopproces is de laatste jaren sterk veranderd, verkopers moeten zich hier op aan kunnen passen. Middels een beproefde aanpak weten wij als geen ander sales mensen te coachen naar het niveau wat vandaag telt.

Voordelen sales coaching door CRS

  • Ervaren sales managers coachen naar het gewenste niveau
  • Op basis van 0-metingen ontwikkelen wij competenties
  • Fieldcoaching, wij gaan mee naar de klant
  • Coaching op basis van KPI's
  • Meten en bijsturen, resultaat gegarandeerd

Ook benieuwd wat een andere aanpak in sales coaching voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie. Voor specifieke sales coaching voor ondernemers klikt u hier.

Sales Assessments voor coaching

Naast het coachen van sales professionals biedt CRS Consultants ook een professioneel assessment center aan. Op basis van de vraag van onze klanten kunnen wij het juiste assessment aan het coachingstraject koppelen. Zo beschikt u over management en coachingsrapporten op basis van de afgenomen assessments. Ook de kandidaat of gecoachte kan met een eigen rapport meekijken welke verbeterpunten er zijn. Onze gecertificeerde consultants bieden diverse assessments aan. Veel gebruikte assessments zijn; sales assessment, disc test, prestatie onderzoek en capaciteitentest.

De combinatie van een assessment met een coachingsprogramma zorgt voor geweldige resultaten. Ook benieuwd naar de mogelijkheden? Vul onderstaand contactformulier in. Of kijk verder bij onze pagina over assessments.

Contact CRS Sales Coaching

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl