Sales Consultancy

CRS Consultants richt zich de laatste jaren steeds vaker op sales consultancy trajecten. De vragen van onze opdrachtgevers met betrekking tot sales recruitment, sales coaching en sales assessments staan vaak in verband met elkaar. Zo kan een initiële vraag naar een dienst als sales recruitment of training een diepere betekenis hebben. De wensen van klanten zijn vaak terug te leiden naar ontevredenheid over de prestaties van het sales team. Adhoc wordt de beslissing genomen om een nieuwe collega te recruiten of een sales training in te kopen, het uiteindelijke resultaat is dat er in basis weinig veranderd. Graag schetsen wij een compleet beeld van sales in uw organisatie. Op basis van deze sales analyse kunnen snel conclusies getrokken worden over waar de verbeterpunten liggen. Dit kan leiden tot het aannemen van het juiste sales profiel via sales recruitment, het ontwikkelen van het sales team via assessments en coaching tot het herinrichten van het sales proces om klanten weer op de juiste manier aan te spreken. Ook benieuwd welke mogelijkheden tot het verbeteren van sales in uw organisatie er zijn? Neem dan contact op of lees verder over onze sales consultancy aanpak.

Sales consultancy diensten

Sales Analyse

Onze consultant maakt een complete scan van de sales organisatie. Hierbij kijken we naar interne en externe factoren. Op basis hiervan krijgen we een compleet beeld van de mogelijkheden.

Sales Assessments

Het huidige sales team zullen we in kaart brengen middels ons eigen Sales 180 graden checkpoint. Zo ontstaat een compleet beeld van de werkvisie van manager en medewerker.

Sales Coaching

Op basis van de sales analyse en assessments hebben wij een compleet beeld welke punten nog te ontwikkelen zijn. Dit kan middels ontwikkelingsplannen en fieldcoaching verbeterd worden.

Sales Recruitment

Blijkt na de analyse en coaching dat medewerkers niet voldoen aan het profiel wat benodigd is, dan kunnen we op basis van functieprofiel extern sales professionals recruiten die zorgen voor groei en continuïteit.

Maatwerk in sales consultancy

Wij begrijpen dat elke organisatie een andere aanpak nodig heeft. Wij maken graag vrijblijvend een afspraak om onze werkwijze verder toe te lichten. Daarnaast kunnen we op basis van uw wensen en eisen een op maat gemaakt sales consultancy plan opstellen zodat ook uw organisatie het maximale uit de sales activiteiten kan halen.

WERKWIJZE

Intake

In een persoonlijk vraaggesprek schetsen wij een compleet beeld van uw organisatie, branche en klanten.

Presentatie

Naar aanleiding van de intake gesprekken presenteren wij onze sales consultancy analyse

Plan van aanpak

In overleg stellen wij een plan van aanpak op om de overeengekomen doelstellingen te behalen

Uitvoering

In de afgesproken periode voeren wij onze ontwikkeling van het sales team uit, dit met voortdurende terugkoppeling omtrent de resultaten

Doorontwikkeling

Tijdens de uitvoering zullen wij contineu verbeteringen doorvoeren en opvolgen zodat de doelen behaal worden.

Anker

Door onze unieke aanpak zal een sales aanpak diep in de organisatie verankerd zijn, zodat ook toekomstige collega's deze aanpak overnemen en snel succesvol zullen zijn.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl