Sales Consultancy

Commercieel ontwikkelen van mensen en bedrijven

Verbeteren van commerciële resultaten

Waar loopt u op dit moment tegenaan? Hoe komt het dat u belemmerd wordt in uw groei? Wanneer u achterloopt op uw commerciële doelstellingen zijn er vaak meerdere opties om resultaten te verbeteren, maar waar begin je?

Excelleren in sales vraagt om kennis van zaken. Daarom helpen ervaren en ondernemende sales directors B2B bedrijven met het ontwikkelen van een commerciële strategie, die zorgt voor groei en resultaat.

Waarmee kunnen we u helpen?

Onze sales consultancy diensten

Sales consultancy via CRS Consultants

Ervaren sales management professionals

CRS is niet zomaar een commercieel advies bureau. Al onze consultants zijn ervaren ondernemers en hebben hun sporen in sales ruimschoots verdiend. Door een ondernemers achtergrond te combineren met sales management ervaring zien wij snel de kansen en groei mogelijkheden van uw onderneming.

Kennis van uw branche

Onze consultants hebben gezamenlijk een zeer brede achtergrond in diverse branches. In combinatie met onze interim en consultancy opdrachten is de kans groot dat wij ook voor uw bedrijfstak over de juiste ervaring beschikken.

Marketing, Sales & Online

Het sales vak is de laatste jaren sterk veranderd. Door de invloed van e-commerce en online is sales steeds meer verweven met marketing en online marketing. Een combinatie van deze twee specialisme heeft ons in staat gesteld meerdere bedrijven commercieel te laten groeien.

Gedreven & Resultaatgericht

Samenwerken met CRS Consultants betekent werken met gedreven en resultaatgerichte ondernemers. Verwacht van ons dan ook geen dikke boekwerken, maar concreet advies om snel uw doelen te bereiken.

Advies in sales voor elke bedrijfsfase

Een bedrijf is continue in ontwikkeling. Elke fase vraagt om een andere behoefte om de organisatie verder te laten groeien. In welke fase u zich ook bevindt wij hebben de oplossing om verder te groeien.

Bedrijfskundig Commercieel Advies

Uw bedrijf presteert goed, maar kan het ook beter? Uw accountant is vaak een eerste aanspreek punt, maar hoe ziet het commerciële plaatje eruit? Sparren met consultants die ervaring hebben in het opzetten van een bedrijf en dit jaar na jaar laten groeien kan nieuwe inzichten geven. 

Sales Coaching

Pakt en ziet u alle commerciële kansen? Zijn uw mensen in staat om de resultaten te laten groeien. Coaching op het gebied van sales voor ondernemers en medewerkers is het fundament voor langjarige groei. 

Sales Assessments

Heeft u inzicht in de capaciteiten van uw huidige medewerkers. Waar kunnen ze nog groeien? Zijn ze nog voldoende gemotiveerd en voldoen ze aan de eisen die vandaag de dag worden gesteld om succesvol te zijn in sales? Zijn er nog twijfels tijdens een werving en selectie traject? Sales Assessements bieden uitkomst op deze vragen.

Over CRS Consultants Eindhoven

Neem contact met ons op

Waar de knelpunten ook liggen, met een op maat gemaakt sales development plan groeien we samen naar commercieel resultaat. Bent u er klaar voor?

Nog vragen? We horen ze graag. Bel 040-231 94 64.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Contact CRS Consultants sales recruitment