Sales Management Recruitment

Sales Management Recruitment het werven en selecteren van commerciële professionals op directie en managementniveau is onze expertise. CRS Consultants heeft een brede ervaring en een bewezen succesvolle aanpak om sales management experts aan uw organisatie te binden. Commerciële directie en managementposities zijn key-functies binnen elke organisatie, vandaar werken wij altijd met een op maat gemaakt recruitment plan voor het effectief invullen van deze vacatures. Onze consultants hebben een brede commerciële achtergrond op sales directieniveau en weten welke competenties van belang zijn om voor lange termijn succesvol te zijn. Maak daarom vrijblijvend een afspraak om te kijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen of bel 040-231 94 64.werving sales director

Werving en selectie sales posities op directie en managementniveau

Om de juiste kandidaat te selecteren voor uw openstaande vacature gaan wij op basis van onze intake van start met het opstellen van een gepersonaliseerd plan van aanpak. Hierbij beginnen we met het in beeld brengen van de organisatie waarbij we kijken naar onder andere de cultuur, het management, historie, toekomst, branche en klantenkring. Op basis van deze gegevens kunnen wij ons een goed beeld vormen welke persoonlijkheid past bij het bedrijf en externe omgeving. Deze basis is van cruciaal belang en dienst als startpunt om een beeld van de ideale kandidaat voor een sales directie of managementpositie te vormen. Daarnaast kijken we naar de doelen die door deze kandidaat behaald moeten worden. Een commercieel directeur die gewend is om op de tent te passen zal namelijk een andere ervaring en dynamiek met zich meebrengen dan een sales director die moet zorgen voor een verdubbeling van de omzet. Na in overleg met onze opdrachtgever een compleet profiel van de kandidaat te hebben opgesteld gaan wij passende kandidaten direct benaderen, dit wordt ook wel headhunting of executive search genoemd.

Search en selectie van commerciële management en directie posities

Op basis van het ideale profiel van gaan wij met onze unieke zoekmethoden searchen naar passende kandidaten. Hierbij maken wij gebruik van de grootste database van sales directie en management profielen. naast deze database en ons uitgebreide netwerk helpt onze speciale werving en selectiesoftware ons met het targetten van de juiste profielen. CRS Consultants is het enige sales recruitment bureau die gebruik kan maken van deze software om ervaren directie en sales management professionals rechtstreeks te benaderen. Aangezien wij de taal spreken op commercieel directieniveau weten wij als geen ander potentiële kandidaten te triggeren om in contact te treden. De ervaring leert dat deze unieke combinaties de basis vormen om met een breed potentieel aan passende kandidaten in gesprek te komen.Salesdirectie werving

Wervingsgesprekken op directieniveau.

Na onze uitgebreide zoekmethode begint het selectieproces om te komen tot de top performers, hiervoor maken we gebruik van uitgebreide selectiegesprekken waarbij we dieper ingaan op de ervaring van de kandidaat, maar vooral ook zijn persoonlijkheid en competenties. Wat matcht het beste met de eisen die onze opdrachtgevers stellen. Kandidaten beoordelen onze selectiegesprekken als confronterend, hard, diepgaand, maar ook duidelijk. Kandidaten waarderen ons meer in vergelijking met globale recruiters omdat wij hun taal spreken. Wij kennen de uitdagingen van een sales director, wij weten wat iemand succesvol maakt als commercieel directeur en dat praat wel zo makkelijk. De beste kandidaten worden aan onze opdrachtgever voorgesteld op basis van een uitgebreid intakeformulier met positieve punten maar ook aandachtspunten. Hiernaast testen wij onze kandidaten door middel van een persoonlijkheidstest en een sales directie assessment. Zo krijgen wij, de kandidaat en opdrachtgever een compleet beeld van de kandidaat op basis van persoonlijkheid, werkvoorkeuren, intelligentie en coachingspunten.

In te vullen commerciële directiefuncties 

De kandidaten die positief door alle ronden en de eindopdracht doorkomen wordt een aanbod gedaan. Door onze grondige selectie leidt dit in 9 van de 10 gevallen tot een overeenkomst en een langdurig werkverband. Sales directie en managementfunctie die wij succesvol hebben ingevuld zijn onder andere: Chief Commercial Officer, Commercieel Directeur, Sales Director, Sales Manager, Head of Sales, Country Sales Manager etc. Aangezien er in de wereld van sales heel veel benamingen zijn voor commerciële management functies is de lijst oneindig lang. Opdrachten die we recent succesvol hebben ingevuld zijn:

  • Commercieel Directeur Zonne-Energie Ecorus
  • Sales Director projecten Dutch Projects
  • International Sales Director BWC
  • Manager of Sales Penko
  • International Sales Manager SPG
  • Business Development Director Reith Laser
  • Chief Commercial Officer VDL

Ook benieuwd naar onze aanpak in het succesvol invullen van uw sales management of directie positie? We komen graag langs voor een op maat gemaakt werving en selectieplan. Bel 040-231 94 64 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of vul het contactformulier in.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl