SALES RECRUITER

Sales recruiter als specialist

CRS is een sales recruiter die zich gespecialiseerd heeft in het vinden van de beste kandidaten door ervaring in sales te combineren met recruitment. Als u dus op zoek bent naar een sales recruiter die de markt kent en uitstekend in staat is de beste sales profielen te matchen met een sales functie dan horen wij graag van u. Persoonlijk leggen wij graag de voordelen van een sales recruiter uit en maken samen een op maat gemaakt recruitment plan om de beste kandidaat aan uw organisatie te binden.

Sales recruiter met kennis van Sales

Uit ervaring weten wij dat recruiters niet altijd de beste sales recruiters zijn. Om de beste sales mensen te recruiten moet je zelf verstand hebben van sales, maar nog belangrijker van sales profielen. Daarom werken wij alleen met ervaren sales recruiters die sporen hebben verdiend als sales manager of commercieel directeur. Door de ervaring van het aansturen van sales mensen te combineren met kennis van recruitment, sales processen en uw branche weet u zeker dat u over een sales recruiter beschikt die alleen passende kandidaten bij uw organisatie voorstelt.  

Voordelen van een sales recruiter

  • Onze sales recruiters zijn ervaren sales managers
  • Samenstelling profiel door sales recruiter
  • Onderbouwing van voorgestelde kandidaten
  • Sales recruiters testen met rollenspellen en vraagtechnieken
  • Onderbouwing van competenties door sales recruiter
  • Mogelijkheid tot assessments voor meer inzicht in competenties
  • No-cure no-pay en garantie regeling op aangebrachte kandidaten

Ook benieuwd wat een sales recruiter voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie.

sales recruiter

Contact CRS Sales Recruiter

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl