SALES RECRUITMENT

Focus op Sales Recruitment

Wij geloven dat sales recruitment van de juiste mensen vakwerk is. Niet een standaard werving en selectie, maar sales recruitment met een grondige en doordachte aanpak. Al onze sales recruiters zijn ervaren sales professionals. Door een achtergrond als sales manager weten wij als geen ander de juiste sales profielen en kandidaten te selecteren. Zo bekijken wij kandidaten niet door een globale recruiter bril, maar zullen wij een duidelijke analyse van het sales profiel en de capaciteiten kunnen maken.

Sales Recruitment door ervaren Sales Managers

Sales recruitment door ervaren sales managers betekent ontzorging voor uw bedrijf in combinatie met de beste sales profielen. Sales recruitment is een specialisme wat tot uiting komt door ervaring in het aansturen en aannemen van sales mensen. Onze sales directie achtergrond heeft daarom ook gezorgd voor een specialisatie in sales management recruitment voor het invullen van directie en leidingsgevende functies in sales. Onze sales recruiters zijn daarom ervaren sales managers of commercieel directeuren die diverse sales teams hebben aangestuurd, ontwikkeld en gecoached. Deze ervaring gecombineerd met een uniek recruitment proces zorgt ervoor dat kandidaten en opdrachtgevers tevreden zijn met onze werkwijze.

Voordelen sales recruitment door CRS

  • Ervaren sales managers recruiten, werven en selecteren de beste kandidaten
  • Op basis van persoonlijkheidsprofielen ideale aanvulling op het sales team
  • Mogelijkheid tot assesments voor meer inzicht in competenties
  • Coaching door sales professionals
  • No-cure no-pay en garantie regeling op aangebrachte kandidaten

Wij begrijpen dat elke vraag in sales recruitment anders is. Graag vertellen wij u daarom ook meer over onze werkwijze en horen wij graag uw wensen. Op basis van uw bedrijf, doelstellingen, branche en klanten maken wij een gepersonaliseerd sales recruitment plan, zodat we ook voor u de beste kandidaat kunnen werven. Wij onderscheiden ons door een grondige selectie en kennis van sales, dit stelt ons in staat de beste sales managers te werven

Ook benieuwd wat een andere aanpak in sales recruitment voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie, of lees meer over CRS sales recruitment.

sales recruitment

Waarom Sales Recruitment

Focus op sales recruitment

Door onze focus op sales recruitment van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.

Kennis van uw branche
Kwaliteit
Netwerk

Contact CRS Sales Recruitment

Sales Recruitment - Wat maakt ons uniek

De unieke aanpak van CRS Consultants in het sales recruitment proces garandeert resultaat. Als ervaren sales managers opereren wij als een verlengstuk van uw onderneming. We kijken niet alleen naar de ervaring van een kandidaat, maar maken eerst een uitgebreide inventarisatie van uw onderneming om te kijken welke persoonlijke competenties en drijfveren van toegevoegde waarde zijn. Graag inventariseren wij ook de wensen van uw onderneming, vul hiervoor het contactformulier in.

Opdrachtgevers werving en selectie sales

Onze opdrachtgevers waarderen ons om de betrokkenheid die wij in het sales recruitment proces bij uw onderneming hebben. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een collega te selecteren die goed in het team past en echt een aanvulling voor het bedrijf is. Wij kijken naar de lange termijn, want een sales functie is vaak rendabel als een kandidaat voor langere tijd aan een onderneming verbonden is. Om een werving en selectie traject rendabel te maken selecteren wij kandidaten die passen bij de cultuur van het bedrijf. Zo zal een corporate omgeving een andere instelling van een kandidaat eisen dan een ondernemende MKB omgeving. Verder zal gekeken worden naar de manier van leidinggeven en de eisen met betrekking tot rapportage. Ervaring combineren met bedrijfscultuur en de manier van leidinggeven passend bij een kandidaat levert voor de lange termijn de beste match in het recruitment proces op.

De beste kandidaten voor sales functies

Inmiddels hebben wij al vele kandidaten mogen begeleiden naar een vervolgstap in hun sales carrière. Onze aanpak om ook vanuit de kandidaat te werken heeft al vele tevreden reacties opgeleverd.

Een groot verschil met een regulier werving en selectiebureau is dat jullie kijken naar persoonlijke competenties in combinatie met sales skills en carrière wensen in plaats van standaard recruitment vragen af te werken. 

Dit is wat wij heel vaak terughoren. Goede sales professionals zijn van niet actief op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het onderscheidend vermogen van CRS Consultants ligt erin dat wij de taal van potentiële kandidaten spreken. Wij krijgen latente zoekers eerder enthousiast om te kijken naar een nieuwe uitdaging omdat wij sales professionals aanspreken op hun intrinsieke motivatie. Wat wil jij en welke uitdaging past hierbij. Als je dit kan matchen met een vraag van onze opdrachtgevers ontstaat er een unieke energie bij opdrachtgever en kandidaat wat leidt tot het succesvol afronden van een sales recruitment proces. Meer informatie? Vul dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl