Sales Recruitment Amsterdam

Breed netwerk van ervaren sales professionals

Werving en selectie sales door ervaren sales managers

CRS Consultants is een landelijk opererend sales recruitment bureau met een locatie in het WTC aan de Zuid-as in Amsterdam. Vanuit deze vestiging bedienen wij onze klanten met het werven en selecteren van de juiste sales professionals. Bent u op zoek naar het succesvol invullen van een sales functie? Wij maken graag een afspraak om de voordelen toe te lichten.

Sales Recruitment Bureau Amsterdam

Amsterdam kamt al enige tijd met een krapte op de arbeidsmarkt. Goede sales kandidaten voor diverse branches zijn zeer lastig te vinden. Onze ervaring stelt ons als geen ander in staat om de juiste kandidaten uit de markt te vinden. Door onze focus op sales in combinatie met een uitgebreid netwerk in Amsterdam en omgeving weten wij elke keer de vraag van onze opdrachtgevers succesvol in te vullen. Ook voor u maken we graag een op maat gemaakt recruitment plan, om zo de juiste mensen aan uw organisatie te kunnen binden. Neem contact met ons op en ervaar wat recruitment met een focus op sales voor uw bedrijf kan betekenen.

 

Sales headhunter CRS Consultants

Voordelen lokale Sales Recruitment

  • Kennis van markt
  • Kwaliteit in aanname
  • Groot netwerk
  • Onze kandidaten worden getest op trackrecord
  • Inwinnen van referenties middels ons netwerk
  • Volledige begeleiding en ontzorging
  • Garantieregeling

Een specialist in sales recruitment met Amsterdamse roots? Wij kennen de mentaliteit en weten exact die kandidaten te vinden, die een toegevoegde waarde voor uw onderneming zijn. Met een op maat gemaakte werving en selectie strategie zullen wij de kandidaat selecteren die past bij het bedrijf, de functie en klanten. As ervaren sales managers weten wij als geen ander de juiste voorselectie te maken zodat u alleen in contact komt met geschikte kandidaten. Benieuwd wat kwaliteit in sales recruitment voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met CRS Consultants, het sales recruitment bureau voor de regio Amsterdam.

Bent u er klaar voor?

Waar de knelpunten ook liggen, samen groeien we naar nieuw resultaat.

Bent u er klaar voor? Daag ons uit.

Voer je naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Voer een geldig telefoonnummer in.
Voeg een onderwerp toe.
Voeg een bericht toe.
Contact CRS Consultants