Sales Recruitment Bureau

Contact

Waarom CRS Sales Recruiters

Focus op Sales Recruitment
Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Benieuwd wat een sales recruitment bureau voor uw organisatie kan betekenen? CRS Consultants is een gespecialiseerde recruiter voor sales functies. Onze achtergrond en ervaring in sales management stelt ons als geen ander in staat de beste sales professionals voor uw organisatie te werven. Neem contact op voor een op maat gemaakt sales recruitment plan voor uw organisatie. Of vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Waarom een Sales Recruitment Bureau

CRS Consultants is een ervaren bureau voor sales recruitment. Waarom een specialist voor het werven en selecteren van commerciële functies? CRS is opgericht door en voor ervaren sales professionals. Onze ervaring als sales manager was dat er geen recruitment bureau zich specialiseerde in sales vacatures. Recruiters die zelf nog nooit in het verkoop vak actief zijn geweest of geen ervaring met verschillende sales competenties hebben, pretendeerde de beste kandidaat te kunnen leveren. Het tegendeel bleek vaak werkelijkheid. Wellicht herkent u het wel, je besteed het recruiten uit aan een bureau om tijd te besparen, vervolgens word je geconfronteerd met kandidaten die niet aan het gewenste profiel voldoen, hier moest verandering in komen.

Een sales recruitment bureau die kwaliteit levert

Veel recruitment bureau's zullen dit zeggen, maar door onze focus op het recruiten van sales professionals durven wij te garanderen dat wij de beste kwaliteit in de markt leveren. Een uitgebreid netwerk en kennis van sales profielen stelt ons als geen ander in staat snel de juiste kandidaat te selecteren. 

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, dit kunnen wij alleen bieden door exclusief voor onze klanten te werken. Het doorsturen van CV's zult u bij ons ook niet tegenkomen. Een degelijke en gefundeerde aanpak heeft bewezen tot het beste resultaat te leiden. Dat bespaart onze opdrachtgevers een hoop tijd en geld. Immers het aannemen van een ongeschikte kandidaat is vele malen duurder en het afbreukrisico is groot, kies daarom voor de specialist in sales recruitment.

Sales Recruitment Proces

Ons proces hangt af van de wensen van onze opdrachtgever en het functieniveau van de kandidaat. Het selecteren van een commercieel directeur zal namelijk een andere procedure met zich meebrengen dan van een accountmanager. Wel gaat het proces altijd kundig en kwalitatief met de volgende onderdelen:

  • Intake gesprek opdrachtgever. Wensen en eisen voor ideale kandidaat worden besproken
  • Uitzetten vacature in media en in ons netwerk van latent zoekende
  • Actief benaderen van geschikte kandidaten
  • Selecteren van de beste kandidaten en uitnodigen voor persoonlijke gesprekken
  • Feedback aan opdrachtgever met onderbouwing en competenties van kandidaten
  • Gesprek met opdrachtgever, kandidaat en consultant van CRS
  • Vervolggesprekken
  • Eindpresentatie invulling functie door geschikte kandidaten.

Ook benieuwd naar kwaliteit van werving en selectie in sales? Maak dan kennis met het sales recruitment bureau van Nederland. Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464.

Sales Recruitment door CRS Consultants

Benieuwd naar onze unieke aanpak voor het werven en selecteren van commerciële professionals? In onderstaande video wordt het proces kort weergegeven. Graag geven wij een persoonlijke presentatie met de voordelen voor uw bedrijf. bel 040 -231 94 64.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl