Werving en selectie van sales talent in Eindhoven

Is het vinden van de juiste sales kandidaat lastig? Zoek dan niet verder. CRS Consultants is het sales recruitment bureau van Eindhoven. Al onze consultants zijn ervaren sales managers, hierdoor kunnen wij als geen ander het juiste sales profiel voor uw bedrijf werven en selecteren. Het recruiten van sales talent is een vak op zich, bij dit vak assisteren wij dagelijks directie, hr en management van uit een lopende organisaties, maar met 1 ding gemeen een focus op sales. 

Waarom een sales recruitment bureau

In onze dagelijkse werkzaamheden komen wij vaak in contact met bedrijven waarbij het recruiten van sales talent intern wordt gedaan. Dit lijkt in eerste instantie een goedkope oplossing en zeg nu zelf, zo moeilijk is het toch niet om een accountmanager te werven? Als ervaren sales recruiters denken wij van niet, maar wanneer er weinig kennis is van sales profielen die van belang zijn om een functie succesvol in te vullen kan het niet uitbesteden achteraf nog wel eens duur uit komen te vallen. CRS Consultants weet met bewezen vraagtechnieken en slimme testen de juiste competenties van kandidaten te matchen bij het gewenste sales profiel. Laat u dus ook overtuigen van de voordelen van een specifiek sales recruitment bureau. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Sales recruiting in Eindhoven

Ook in de regio Eindhoven is het niet altijd makkelijk om aan goede sales mensen te komen. Of u nu op zoek bent naar een ervaren accountmanager een innovatieve sales manager of een commercieel directeur, sales vacatures worden vaak opgevuld door mensen die de verwachtingen niet waar kunnen maken. Als ervaren sales recruiters kunnen wij er voor zorgen dat de kans van slagen op een succesvolle invulling van uw sales vacature velen malen hoger is. Samen stellen wij vast welke doelen de kandidaat moet realiseren. Hierbij maken wij een competentie schets van het ideale profiel wat deze doelen kan realiseren. Op basis van cv screening, vraagtechnieken, rollenspellen en testen selecteren wij de ideale kanddiaat. Niet tevreden? Wij geloven zo in onze aanpak dat wij met een garantie plaatsing werken. Ook benieuwd wat een focus op sales recruiting voor uw organisatie kan betekenen? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl