IT Sales Recruitment

Contact

Waarom CRS IT Sales Recruitment

Focus op IT Sales Recruitment
Door onze focus op het werven en selecteren van IT sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw IT sales vacature.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Werving en selectie van IT Sales specialisten

Het recruiteren van IT Specialisten is een vak op zich. Het werven en selecteren van IT Sales Professionals vraagt om kwaliteit. CRS Consultants is een ervaren werving en selectie bureau voor IT sales posities. IT functies zijn de laatste jaren steeds moeilijker te vervullen, hardcore IT specialisten komen vaak wel aan een goede baan, maar sales professionals die ook nog eens verstand van IT hebben, die zijn zeer schaars. Door ons uitgebreide netwerk van sales professionals zijn wij als geen ander in staat om de parels er tussen uit te halen. Omdat veel bedrijven op zoek zijn naar IT-ers die ook nog eens verstand van sales hebben is het verstandig om een gespecialiseerd bureau hier voor in te schakelen. De consultants van CRS hebben al vele succesvolle plaatsingen van IT Sales vacatures gedaan. Maak ook kennis met ons en ervaar de kracht van een focus op IT Sales Recruiting. 040-2319464

Selectie van IT sales vacatures

Door onze focus op het recruiteren van IT sales professionals durven wij te garanderen dat wij snel de juiste kandidaten voor uw vacature kunnen vervullen. Of u nu op zoek bent naar een IT solutions verkoper of een data gedreven sales professional, met onze bewezen methodes kunnen wij als geen ander het recruiteren van IT sales mensen van u overnemen. Daarmee bespaart u tijd, geld en bent u verzekerd van de beste kwaliteit aan IT sales kandidaten uit de markt. Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, dit kunnen wij alleen bieden door exclusief voor onze klanten te werken. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste man of vrouw op de plaats. 

IT Sales recruitment: Latent wordt actief

Waarom kunt u niet de juiste kandidaten voor een IT sales functie vinden? De markt voor IT sales professionals is zeer competatief, om de juiste kandiaat te vinden dient er niet alleen passief maar ook actief gezocht te worden. Alleen het plaatsen van een vacature gaat u waarschijnlijk niet de meest ideale kandidaat opleveren. Dit is zonde want door het inschakelen van CRS Sales recruitment bent u verzekerd van het feit dat u alleen de best geselecteerde kandidaten te spreken krijgt. Dit realiseren wij door een uitgebreide intake met onze opdrachtgevers en een grondige screening van de kandidaten. Zo bent u minder tijd kwijt aan het voeren van sollicitatie gesprekken en komt u alleen in contact met kandidaten die er toe doen.

Ook benieuwd naar kwaliteit van werving en selectie in IT sales? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl