Sales Recruitment Amsterdam

Sales Recruitment in Amsterdam door ervaren Sales Managers

CRS Consultants is een landelijk opererend sales recruitment bureau met een locatie in het WTC aan de Zuid-as in Amsterdam. Vanuit deze vestiging bedienen wij onze klanten met het werven en selecteren van de juiste sales professionals. Bent u op zoek naar het succesvol invullen van een sales functie? Vul dan bijgaand contact formulier in en een van onze consultants neemt zo spoedig mogelijk contact op.

Werving en Selectie in Sales is een vaksales recruitment eindhoven

Amsterdam kamt al enige tijd met een krapte op de arbeidsmarkt. Goede sales kandidaten voor diverse branches zijn zeer lastig te vinden. Onze ervaring stelt ons als geen ander in staat om de juiste kandidaten uit de markt te vinden. Door onze focus op sales in combinatie met een uitgebreid netwerk in Amsterdam en omgeving weten wij elke keer de vraag van onze opdrachtgevers succesvol in te vullen. Ook voor u maken we graag een op maat gemaakt recruitment plan, om zo de juiste mensen aan uw organisatie te kunnen binden. Neem contact met ons op en ervaar wat recruitment met een focus op sales voor uw bedrijf kan betekenen.

Sales recruitment bureau Amsterdam

Een specialist in sales recruitment met Amsterdamse roots? Wij kennen de mentaliteit en weten exact die kandidaten te vinden, die een toegevoegde waarde voor uw onderneming zijn. Met een op maat gemaakte werving en selectie strategie zullen wij de kandidaat selecteren die past bij het bedrijf, de functie en klanten. As ervaren sales managers weten wij als geen ander de juiste voorselectie te maken zodat u alleen in contact komt met geschikte kandidaten. Benieuwd wat kwaliteit in sales recruitment voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met CRS Consultants, het sales recruitment bureau voor de regio Amsterdam. Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie. CRS Consultants is gevestigd in het WTC gebouw Strawinskylaan 1, 1077 XW Amsterdam.

Contact

Waarom CRS Sales Recruiters

Focus op Sales Recruitment
Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl