Sales Recruitment door CRS Consultants

Ervaren Sales Managers werven en selecteren de beste professionals voor uw organisatie. Bekijk onze bedrijfsfilm voor meer informatie over onze aanpak in sales recruitment.

Contact ons voor meer informatie over sales recruitment

Waarom Sales Recruitment

CRS Consultants is opgericht door ervaren sales managers en richt zich op sales recruitment & coaching. Onze aanpak is uniek in het werven en selecteren van de beste sales professionals voor uw organisatie. In onze bedrijfsfilm over sales recruitment leggen wij in het kort uit hoe wij de juiste kandidaten voor uw organisatie kunnen selecteren.

Sales recruitment is maatwerk

Elke opdracht vraagt weer een andere aanpak. Wij maken daarom graag een persoonlijke afspraak om uw wensen te bespreken. Op basis hiervan zullen wij een op maat gemaakt sales recruitment plan selecteren zodat ook u de juiste mensen aan uw organisatie kunt verbinden. Vul het contactformulier in en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl