Sales Recruitment Eindhoven

Recruitment van sales mensen in Eindhoven

Sales recruitment, het werven en selecteren van de juiste sales personen is een vak apart, ook in de regio Eindhoven. CRS Consultants heeft zich gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals het zogenaamde sales recruitment. Bij CRS werken alleen ervaren Sales Managers die in staan zijn voor elke branche de juiste kandidaten te selecteren. Door middel van het toepassen van specifieke vraagtechnieken gecombineerd met het testen en analyseren van competenties kunnen wij als geen ander de juiste sales kandidaat aan uw bedrijf koppelen.

Sales talent in Eindhovensales recruitment eindhoven

Ook in Eindhoven is het moeilijk om de juiste kandidaten voor een sales vacature te vinden. Of het nu gaat om een accountmanager of een ervaren sales manager, verkoop is echt een vak en er zijn maar weinig die dit vak beheersen. CRS Consultants werkt door geheel Nederland, maar is gevestigd in Eindhoven op Strijp-S. Door onze Eindhovense roots zijn wij het sales recruitment bureau voor de regio Eindhoven. Onze ervaren sales recruiters weten als geen ander voor elke branche de juiste verkoop kandidaat te selecteren. Neem contact met ons op en ervaar wat recruitment met een focus op sales voor uw bedrijf kan betekenen.

Sales recruitment bureau Eindhoven

Eindhoven is leading in technology, of te wel de slimste regio van de wereld. Bij CRS Consultants hanteren wij deze stelling ook voor het recruiten van de juiste sales kandidaten. Wij maken niet alleen gebruik van onze slimme mensen maar zetten ook vernieuwende testen in om de juiste kandidaat te selecteren. Op basis van de wensen van onze opdrachtgever stellen wij een ideaal profiel samen. Met dit profiel gaan wij op zoek naar de persoonlijkheid die bij het profiel, de functie en het bedrijf past. U krijgt van ons een helder overzicht met het profiel van de kandidaat en de eigenschappen die belangrijk zijn om de functie succesvol in te vullen. Ook benieuwd naar een slimme aanpak in sales recruitment? Maak dan contact met CRS Consultants, het sales recruitment bureau voor de regio Eindhoven. Vul het contactformulier in of klik op onze contactpagina voor meer informatie.

Contact

Waarom CRS Sales Recruiters

Focus op Sales Recruitment
Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl