SALES VACATURE INVULLEN

Invullen van sales vacatures

Heeft u een openstaande sales functie en wilt u snel en kwalitatief de sales vacature invullen? Neem dan contact op met CRS Sales Recruitment, het gespecialiseerde werving en selectie bureau voor het invullen van sales vacatures. Het invullen van een sales vacature is vaak niet makkelijk. U plaatst een advertentie en er komen wel reacties, maar niet de juiste. Als er dan uiteindelijk toch een goed CV ontvangen wordt blijkt tijdens het gesprek dat dit niet de juiste kandidaat voor de vacature is. Voorkom lang zoeken en onnodige gesprekken. CRS werving en selectie sales is gespecialiseerd in het invullen van sales vacatures voor business to business bedrijven. Met een uitgebreid netwerk, de grootste sales database en unieke zoekmethoden weten wij voor elke organisatie de juiste kandidaten te vinden om sales vacatures in te vullen.

Hoe wij sales vacatures invullen

CRS heeft al honderden sales vacatures succesvol ingevuld. Dit succes komt voort uit onze kennis en passie voor sales in combinatie met unieke zoekmethoden om de juiste kandidaten te vinden. Omdat elke sales vacature anders is, is het van groot belang om een uitgebreide inventarisatie te doen van de wensen en eisen van onze opdrachtgever. Op basis van deze wensen en eisen en de cultuur van de onderneming stellen wij een functieprofiel samen waarbij we uitgaan van ervaring, competenties en culture fit. In onze zoektocht en gesprekken gebruiken we deze achtergrond voor het vinden van de ideale kandidaat. Een accountmanager in de bouw vraagt namelijk weer andere competenties dan een accountmanager software of een sales manager in de retail.

Graag komen wij langs om de mogelijkheden voor het invullen van uw sales vacature te bespreken. CRS heeft ervaring in het invullen van commerciële functies op elk niveau. Van buitendienst account manager tot commercieel directeur, voor elke sales vacature stellen wij een plan van aanpak op wat leidt tot een succesvol resultaat. Vul het contactformulier in of bel 040-231 94 64 en we bespreken graag hoe we uw sales vacature op de juiste manier kunnen invullen. 

Werving en selectie diensten voor invullen sales vacatures

Sales Management Recruitment

CRS is specialist in het invullen van vacatures op sales management niveau. Heeft u een positie op management of directieniveau kijk dan bij sales management recruitment.

Werving Interim Sales Managers

CRS heeft het grootste netwerk van Interim Sales Managers voor diverse branches. Snel een interim sales manager nodig? Kijk dan bij werving interim sales managers.

Werving en Selectie Sales Posities

Voor het invullen van diverse sales functies. Heeft uw organisatie een sales vacature die snel ingevuld moet worden, kijk dan bij werving en selectie sales.

Headhunting sales vacatures

Heeft u een kandidaat ingedachten of wilt u dat we bepaalde personen direct gaan hunten. Kijk dan bij  onze dienst headhunting sales vacatures.

Sales Vacatures

Benieuwd naar welke sales vacatures wij invullen. Een deel van de meest recente sales vacatures staan online. Klik om te zien welke verkoop vacatures op dit moment open staan.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl