International Sales Manager

Goudsmit Magnetics

Internationaal
Eindhoven
Geplaatst 1 maand geleden

Proactieve en klantgerichte technische sales professional

Heb jij affiniteit met circulaire economie en het vermogen om bedrijfsprocessen te analyseren voor het internationaal verkopen van innovatieve oplossingen voor de recycling industrie? Goudsmit Magnetics is een zeer succesvol familiebedrijf en is wereldwijd actief in het vervaardigen en verkopen van magneten en magneetsystemen. Goudsmit is een innovatief high-tech bedrijf die met eigen ontwikkeling en productie unieke oplossingen maakt, die klanten helpt metaal op de juiste manier te scheiden en te recyclen.

De businessunit recycling groeit op dit moment zeer sterk. Om deze groei verder vorm te geven is CRS Consultants namens Goudsmit op zoek naar een ondernemende en zelfstandige internationaal sales manager die door een gedegen advies de juiste klanten aan Goudsmit weet te binden.

Wat ga je doen
Als International Sales Manager ben je het aanspreekpunt voor bestaande en nieuwe klanten. Ongeveer 30% van je tijd ben je onderweg naar klanten om hun bedrijfsprocessen te doorgronden en te adviseren over de juiste oplossingen van Goudsmit. Bestaande key-accounts weet jij verder uit te bouwen en je bent scherp op nieuwe kansen in de markt. Je adviseert de klant over het verbeteren van zijn proces, waarbij je dit vertaalt naar de producten van Goudsmit. Dan kan een complete op maat gemaakte metaalrecycler voor afval zijn of machines voor het terugwinnen van non-ferro metalen. Naast het interne en externe klanten contact sta je namens Goudsmit regelmatig op beurzen voor het presenteren van onze nieuwe innovatieve systemen. Uiteraard heb je veel contact met collega’s van engineering, service en marketing en gezamenlijk zorgen jullie ervoor dat de gestelde doelen worden behaald.

Goudsmit is een zelfsturende organisatie, dat betekent dat je verantwoordelijk wordt voor je eigen resultaten, maar bij vragen altijd kunt terugvallen op de expertise van je collega’s.

Wat maakt jou succesvol
• HBO werk en denkniveau met ervaring in B2B sales
• Je ziet kansen en hebt de drang om te scoren
• Je spreekt de taal van de diverse klantgroepen in de recyclingbranche
• Ondernemende instelling en hoge mate van zelfstandigheid
• Affiniteit met techniek en inzicht in bedrijfsprocessen
• Je voelt je thuis in een zelfsturende en ambitieuze hands-on organisatie
• Vloeiend in Nederland, Engels en bij voorkeur Duits of Frans

Wat bieden we
De juiste kandidaat bieden we een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, auto van de zaak en pensioenregeling. Daarnaast is Goudsmit een zelfsturende organisatie met veel ruimte voor kansen en persoonlijke ontwikkeling. Je werkt in een team met zeer enthousiaste collega’s met de mentaliteit van een start-up en flexibele werktijden. Houd je van sport? Dan zit je helemaal goed. Meerdere keren per week neemt onze personal coach ons mee voor een stevige bootcamp. Interesse? Reageer dan snel.

Voor meer sales vacatures zie www.crsconsultants.nl het bureau voor sales recruitment functies.

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.