Pre-Sales Consultant

ISAH

ICT
Tilburg
Geplaatst 5 maanden geleden

Pre-Sales Consultant Business Software

Heb je kennis van ERP systemen en passie voor de maakindustrie?

Als Pre-Sales Consultant bij Isah ga je samen met je collega’s innovatieve ondernemingen helpen om hun bedrijfsprocessen efficiënter in te richten. Isah is marktleider in Business Software voor de maakindustrie. Middels deze unieke software stelt Isah haar klanten instaat om het rendement te verbeteren, kosten te besparen en processen efficiënter in te richten.

Isah groeit hard en om deze groei verder vorm te geven is CRS Consultants voor Isah op zoek naar een Pre-Sales Consultant die door deskundigheid en creativiteit de juiste klanten uit de maakindustrie aan Isah weet te binden.

Werkzaamheden

In deze afwisselende en zelfstandige functie werk je nauw samen met de sales consultant en andere collega’s aan uitdagende cases, om zo de juiste software oplossingen aan onze klanten te adviseren. Als Pre-Sales Consultant houd je, je bezig met de bedrijfskundige aspecten tijdens het sales traject, bij zowel bestaande als nieuwe klanten. Dit betekent dat je verantwoordelijk wordt voor alle pre-sales activiteiten, waaronder het beantwoorden van RfI’s en RfP’s en het geven van presentaties en demonstraties van onze unieke software oplossingen. Daarnaast ondersteun je onze business consultants met (online) sessies zodat onze bestaande klanten steeds efficiënter met onze software kunnen werken.

Wat breng jij mee

  • HBO-WO diploma in de richting (Technische) Bedrijfskunde / Bedrijfseconomie of vergelijkbaar
  • Ervaring in het implementeren of verkopen van business software
  • Affiniteit met- en kennis van de maakindustrie
  • Inzicht in bedrijfsprocessen
  • Kennis van beslissingstrajecten op management- en directieniveau
  • Sterk analytisch inzicht
  • Zelfstandige en ondernemende persoonlijkheid

Wat bieden we

Een uitdagende functie bij de marktleider in Business Software waarbij je samenwerkt in een hecht team aan uitdagende cases. De juiste kandidaat belonen wij met een goed salaris en uitstekende secundaire voorwaarden zoals een company car, 25 vakantiedagen, ruime opleidingsmogelijkheden en een collectief pensioen. Ben je enthousiast en wil jij werken in een bedrijf met een uitstekende sfeer en korte communicatielijnen? Reageer dan snel.

Vacature kenmerken

CategorieHBO-WO
BedrijfISAH
BrancheICT
Ervaring> 5 jaar
StadTilburg
Aanvang01.10.2018
SalarisN.O.T.K.

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.