Sales Engineer Zuid Nederland

HGG Profiling

Commerciële dienstverlening
Eindhoven
Geplaatst 2 maanden geleden

Zelfstandige en resultaatgerichte sales professional met technisch inzicht.

Weet jij technisch uitdagende staalprojecten voor je te winnen?
Als Sales Engineer zorg jij ervoor dat staalbouwers in de zware metaalindustrie gebruik maken van de kennis en techniek van HGG Profiling Contractors. Je hebt oog voor detail en het kunnen lezen van 3D CAD tekeningen gaat je gemakkelijk af. HGG Profiling Contractors is wereldwijd marktleider als het gaat om 3D snijoplossingen. De kracht zit in de combinatie tussen het ontwikkelen en produceren van snijmachines, schrijven van software en het zelf uitvoeren van snijdiensten voor derden. Vanuit Wieringerwerf bedient HGG Profiling Contractors klanten over de hele wereld.

Door de sterke vraag in de markt is CRS Consultants voor HGG Profiling Contractors op zoek naar een Sales Engineer regio Zuid-Nederland/ België die zelfstandig en proactief te werk gaat.

Wat ga je doen
Als Sales Engineer ga je zelfstandig op zoek naar mogelijkheden in de markt en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten. Met je technische en commerciële drive zorg jij ervoor dat HGG Profiling Contractors top of mind blijft bij (potentiële) klanten. Je bezoekt klanten en adviseert hun over hoogwaardige snijoplossingen. Op basis van gesprekken met opdrachtgevers maak je onderscheidende calculaties passend bij de wensen van klanten zodat deze voor HGG kiezen. Daarnaast bezoek je beurzen en woon je netwerkbijeenkomsten bij om de uitstekende diensten van HGG bekend te maken bij potentiële afnemers. Je krijgt veel vrijheid en de mogelijkheid om thuis te werken. Frequent vindt het teamoverleg plaats, waar lopende projecten en cases worden besproken. Samen met dit salesteam zorg je voor het behalen van de doelstellingen.

Naast samenwerken staan respect, vooruitstrevendheid, groei en passie voorop bij HGG Profiling Contractors.

Wat maakt jou succesvol:
• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële of technische richting
• Je hebt een rijbewijs B en bent graag onderweg
• Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
• Affiniteit met techniek en geen moeite met het lezen van gedetailleerde tekeningen
• Je bent vasthoudend, proactief en werkt graag zelfstandig
• Je hebt het geduld om projecten succesvol af te ronden
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pré
• Je bent woonachtig in het zuiden van Nederland of België

Wat bieden we:
Bij HGG Profiling Contractors is er alle ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. De juiste kandidaat wordt beloond met een goed salaris, winstuitkering, 25 vakantie + 13 ATV dagen, uitstekende pensioenregeling en onkostenvergoeding. Klanten bezoek je met de auto van de zaak, contacten leggen en onderhouden doe je met een telefoon en laptop van HGG. Enthousiast? Reageer dan snel.

Vacature kenmerken

BedrijfHGG Profiling
BrancheCommerciële Dienstverlening
Ervaringmin. 2 jaar
StadZuid Nederland
AanvangN.O.T.K.
SalarisN.O.T.K.

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.