Sales & Marketing Director

FUJIFILM

Internationaal
Steenbergen
Geplaatst 4 maanden geleden

INGEVULD

Innovatieve Sales & Marketing Director met visie en sterk strategisch inzicht

Als Sales & Marketing Director Europe zorg jij voor de verdere internationale ontwikkeling en uitbouw van de diensten van FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS. Door het toepassen van innovatieve printtechnieken zorgt FUJIFILM voor blijvende herinneringen in de productgroepen print & posters, photogifts, wall-deco en fotoboeken. Bedenk je eens hoeveel foto’s wereldwijd opgeslagen zijn op o.a. smartphones en welke mogelijkheden dit biedt voor FUJIFILM?

Voor FUJIFILM zoekt CRS Consultants daarom een creatieve en innovatieve Sales & Marketing Director die deze kansen ziet en samen met zijn team weet om te zetten in concrete producten en diensten die aansluiten op de wensen van onze klanten.

Wat ga je doen

Als Sales & Marketing Director Europe heb je een zeer veelzijdige baan, waarbij je verantwoordelijk wordt voor de divisies trade en lab met vestigingen in Nederland en Duitsland. Dit betekent dat je op beide locaties werkzaam bent. Met jouw coachend leiderschap, visie en duidelijke planning en sturing zorg jij ervoor dat je samen met je team de gestelde doelen behaalt. Dit doe je door het opzetten en uitvoeren van het sales- & marketingplan, het aanboren van nieuwe klanten en introduceren van nieuwe producten en diensten die aansluiten op de wensen van onze huidige en nieuwe klanten. Naast het managen van het team en de resultaten ben je regelmatig internationaal onderweg voor het bezoeken van klanten en prospects. Deze klanten bevinden zich o.a. in de retail en grote online spelers. Een grote uitdaging ligt in het aanboren van nieuwe (Europese) marktkanalen. Creativiteit en “out of the box” denken, zijn zeer belangrijke persoonlijke eigenschappen.

In deze uitdagende functie maak je deel uit van het MT en rapporteer je rechtstreeks aan de Managing Director van FUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS.

Wat maakt jou succesvol

  • Afgeronde HBO/WO opleiding
  • Ervaring in het aansturen van internationale sales en marketing teams
  • Toekomstvisie op consumentengedrag en sterk strategisch inzicht
  • Ondernemende manager met succesvol trackrecord in omnichannel sales
  • Kennis van online dienstverlenende toepassingen
  • Bereidheid internationaal frequent te reizen
  • Uitstekende beheersing van Nederlands, Duits en Engels
  • Bij voorkeur woonachtig tussen Steenbergen en Düsseldorf

Wat bieden we

Voor de juiste kandidaat is dit een unieke mogelijkheid om kansen te creëren in een sterk groeiende markt. Uiteraard word je beloond met een uitstekend pakket aan arbeidsvoorwaarden zoals een zeer goed salaris, bonusregeling, auto van de zaak, 24 vakantiedagen en pensioenregeling. Interesse? Reageer dan snel.

Vacature kenmerken

CategorieHBO-WO
BedrijfFUJIFILM IMAGING PRODUCTS & SOLUTIONS
BrancheInternationaal
Ervaring> 10 jaar
StadSteenbergen | Dusseldorf
Aanvang01.2.2019
SalarisN.O.T.K.

Online solliciteren

Een geldig e-mailadres is verplicht.
Een geldig telefoonnummer is verplicht.