Sollicitatie

Heb je jouw ideale sales uitdaging gevonden? Of wil je op de hoogte gehouden worden van passende sales vacatures? Vul dan het reactieformulier in. Graag ontvangen we alle velden ingevuld retour. Je motivatie en CV kan je als bijlage uploaden in PDF of Word formaat. We kijken uit naar je reactie en laten zo snel mogelijk iets horen. Heb je nog vragen dan mag je altijd contact opnemen via 040-231 94 64.

Reactieformulier

project6.jpg

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl