sales assessments

Uw team functioneert op sommige momenten minder goed dan op andere momenten. Dit is normaal. Het kan niet altijd even goed gaan. Echter wil u wel dat uw team vooruitgang boekt. Blijft u lang hangen in slechte resultaten, dan heeft uw team een boost nodig om hier uit te komen. Het is voor u belangrijk om de exacte oorzaak te weten van de tegenvallende resultaten. Dit kan gemakkelijk met onze sales assessments!

sales baan zoeken

Beeld: Kleuske/Flickr

Welke baan u kiest is van groot belang in uw carrière. Vergelijk het maar met het kiezen van met welke man of vrouw u samen uw leven door wil gaan. Dit bepaalt in enorm grote lijnen uw leven. De sales baan creëert een bepaalde weg in uw carrière die u in wil slaan. Zorg dan ook dat u een sales baan krijgt die goed voor u is en waarbij u zichzelf ook goed voelt. Maar hoe doet u dit?

productief sales team

Als bedrijf wil u niet op hetzelfde niveau blijven presteren. U wil zich waarschijnlijk alsmaar ontwikkelen om het bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Het is daarom goed om regelmatig met uw team om de tafel te gaan zitten om te bekijken wat er verbeterd kan worden. Het is belangrijk dat u productief bent in uw bedrijf. Hierbij kunt u zich bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Geen robot?

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl