sales assessments

Beeld: CalebRoenigk/Flickr

Uw team functioneert op sommige momenten minder goed dan op andere momenten. Dit is normaal. Het kan niet altijd even goed gaan. Echter wil u wel dat uw team vooruitgang boekt. Blijft u lang hangen in slechte resultaten, dan heeft uw team een boost nodig om hier uit te komen. Het is voor u belangrijk om de exacte oorzaak te weten van de tegenvallende resultaten. Dit kan gemakkelijk met onze sales assessments!

Sales assessments bij CRS Consultants

Wij van CRS Consultants doen aan sales coaching. Zo zorgen we ervoor dat uw team efficiënter te werk kan gaan. Wij coachen hierbij persoonlijk, waardoor uw sales team coaching op maat krijgt. Iedereen heeft verschillende eigenschappen en kwaliteiten en iedereen heeft daarom ook andere coaching nodig. Naast deze sales coaching biedt CRS Consultants ook een professioneel assessment center aan. Het perfecte assessment wordt gekozen op basis van uw eisen. We hebben verschillende assessments die allemaal hun eigen doelen hebben. Zo hebben we het Arbeidscompatibiliteit onderzoek (PWC), waarmee een beter begrip wordt gecreëerd waardoor de productiviteit wordt verhoogd. Hierdoor ontstaat er een betere communicatie, een grotere toewijding en minder verloop. Wij koppelen het juiste assessment aan het coachingstraject op basis van uw vraag. 

Resultaten sales assessments helpen u verder

Na het afnemen van de assessments zullen wij met u samen de resultaten analyseren. Wij geven u coachingsrapporten op basis van de afgenomen assessments. De gecoachte medewerker kan zo zelf ook met zijn eigen rapport meekijken en zien wat zijn verbeterpunten zijn. Hierdoor kan hij zich weer verder ontwikkelen in het bedrijf. Als de medewerker zijn zwakke en sterke punten weet, kan hij de zwakke verbeteren en zich nog meer professionaliseren in zijn sterke punten. Wij zullen u verder helpen met de resultaten. Onze professionals weten uit ervaring hoe uw medewerker het beste verder kan gaan. Een sales assessment is niet vergelijkbaar met een assessment op een vervolgopleiding. Bij een opleiding is een assessment vaak gewoon een vaststelling van uw niveau op dat moment. Bij onze sales assessments is het, het beginpunt van verdere ontwikkelingen. Met de resultaten wordt gekeken wat verbeterd kan worden. 

CRS Consultants helpt uw sales team

CRS Consultants is een officieel erkend en gecertificeerd assessment center waar u terecht kunt voor het laten uitvoeren van diverse assessments. CRS Consultants is gevestigd op ons assessment center in Eindhoven. U heeft meerdere mogelijkheden bij onze sales assessments. Zo kunt er voor kiezen om kandidaten op onze vestiging het assessment af te laten nemen. Echter kan dit ook achter zijn of haar eigen bedrijfscomputer. CRS Consultants biedt met zijn uitgebreide aanbod aan sales assessments een complete oplossing voor het testen en begeleiden van medewerkers. Meer informatie over onze assessments? Neem contact met ons op! Wij helpen u graag. 

 

 

sales baan zoeken

Beeld: Kleuske/Flickr

Welke baan u kiest is van groot belang in uw carrière. Vergelijk het maar met het kiezen van met welke man of vrouw u samen uw leven door wil gaan. Dit bepaalt in enorm grote lijnen uw leven. De sales baan creëert een bepaalde weg in uw carrière die u in wil slaan. Zorg dan ook dat u een sales baan krijgt die goed voor u is en waarbij u zichzelf ook goed voelt. Maar hoe doet u dit?

productief sales team

Als bedrijf wil u niet op hetzelfde niveau blijven presteren. U wil zich waarschijnlijk alsmaar ontwikkelen om het bedrijf tot een hoger niveau te tillen. Het is daarom goed om regelmatig met uw team om de tafel te gaan zitten om te bekijken wat er verbeterd kan worden. Het is belangrijk dat u productief bent in uw bedrijf. Hierbij kunt u zich bijvoorbeeld de volgende vragen stellen:

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl