Senior Sales Power

Werven van energieke Senior Sales Professionals

Senior Sales Power: een talentpool van de beste door ons geselecteerde senior sales professionals. CRS Consultants is sinds enkele jaren zeer succesvol in het werven en selecteren van sales professionals voor bedrijven in uiteenlopende branches. Ondanks dat er veel sales vacatures moeilijk vervuld worden, merken wij dat commerciële kandidaten van 45 jaar en ouder nog moeilijk in aanmerking komen voor een sales positie. In onze gesprekken komen wij regelmatig in contact met energieke senior sales mensen die graag nog commercieel actief blijven. Daarom zijn wij gestart met een talent pool van de beste sales professionals van 45+.

Deze senior toppers worden door ons persoonlijk geselecteerd op o.a. drive, veranderingsgezindheid, motivatie, stijlflexibiliteit en kennis van de laatste sales technieken. Daarnaast leggen zijn een sales assessment en persoonlijkheidstest af die onze selectie onderbouwen. Voor werkgevers is dit een unieke kans om in contact te komen met de beste senior sales kandidaten die de markt te bieden heeft en dit zonder risico. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of lees verder over ons unieke programma. Kandidaten kunnen zich hier inschrijven.

Image

Wat houdt Senior Sales Power in

CRS Consultants wil middels een pool van de beste senior sales professionals niets anders dan gemotiveerde sales mensen koppelen aan een uitdagen commerciële functie. Veel bedrijven richten zich in hun zoektocht naar sales mensen vaak op de leeftijd 30 tot maximaal 40 jaar, door ons ook wel de "golden age" genoemd. De redenen hiervoor zijn vaak ingegeven door ervaringen met "ingeslapen" sales collega's die wat ons betreft ook niet meer geschikt zijn voor een commerciële functie. Gelukkig is er ook nog een groep van energieke en ervaren sales mensen die uitstekend sales functies kunnen invullen. Door het potentieel van deze groep te gebruiken maak je het invullen van een vacature een stuk makkelijker en voordelen in het werven van senior sales mensen zijn er genoeg. Door onze ervaring als Sales Manager kunnen wij als geen ander de geschikte senior kandidaten voor u filteren.  

Voordelen Senior Sales

Loyalere medewerkers

Energiek & Ervaring

Senior uitstraling naar klanten

Goede werk- prive balans

Zeer gemotiveerd

Via CRS geen risico

Werkwijze selecteren senior sales

Intake vacature

Intake vacature

We zoeken bedrijven die samen met ons energieke 45+ kandidaten aan een sales positie willen helpen. U geeft aan wat voor vacature vacant is. Samen kijken we hoe we deze positie goed kunnen invullen en wat de compententies en vaardigheden van de ideale kandidaat zijn.

Database selectie & Persoonlijke benadering

Database selectie & Persoonlijke benadering

Op basis van de intake selecteren wij passende kandidaten. Mocht deze niet in onze database te vinden zijn, zullen wij potentiele kandidaten direct gaan benaderen. Iedereen spreken wij persoonlijk en filteren kandidaten die voldoen aan de laatste eisen op het gebied van verkoopvaardigheden.

Alleen geschikte kandidaten

Alleen geschikte kandidaten

U krijgt alleen kandidaten te spreken die flexibel zijn, verstand hebben van nieuwe sales technieken, beschikken over drive en nog zeer gemotiveerd en energiek zijn om sales te bedrijven. Dit door ons onderbouwd en voorzien van assessment en persoonlijkheidstest.

Aanname zonder risico

Aanname zonder risico

U kunt de beste kandidaat zonder risico aannemen. Pas na een geslaagde proeftijd brengen wij bemiddelingskosten in rekening. Daarnaast kunt u profiteren van diverse kortingen op werkgeverspremies (56+). Dus profiteer van de beste senior sales professionals door vrijblijvend gebruik te maken van onze talentpool. Vul het formulier in, of neem voor meer informatie contact met ons op. Inschrijven kandidaten klik hier.

Vacature Uploaden

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl