Werving en Selectie Sales

Werving en selectie sales is een vak. Daarom is CRS een werving en selectie bureau die zich alleen bezig houdt met sales functies. Met onze achtergrond als sales manager of commercieel directeur weten wij als geen ander de beste kandidaten te werven en selecteren voor sales posities. De afgelopen jaren is gebleken dat met onze unieke aanpak wij zeer succesvol zijn in het invullen van diverse key account, business development en sales management functies. Wilt u een sales manager werven, of een sales director aannemen? Met een beproefde werving en selectie methode weten wij passende kandidaten voor elke sales- en account management positie te werven. Benieuwd wat wij in uw werving en selectie vraag voor sales functies kunnen betekenen? Neem contact op. Wij maken graag een werving en selectie plan op maat.

Werving en selectie van sales functies

Werving en selectie in sales is een vak apart. Voor een goed resultaat kunt u gebruik maken van onze expertise: een werving en selectie bureau met een focus op sales posities. Heeft u vacatures voor sales of commerciële posities? Maak dan kennis met de specialist in het werven en selecteren van kandidaten voor sales functies. Of u nu een commerciële functie, verkoop vacature of een sales management positie heeft, wij weten met onze ervaring de juiste mensen te vinden die passen binnen uw bedrijf en klantengroep. Wat is het voordeel van een werving en selectie bureau specifiek voor sales functies? Aangezien wij ons alleen richten op het invullen van commerciële functies, weten wij als geen ander welke kandidaat geschikt is om succesvol een sales vacature in te vullen. Met een doordacht plan maken wij een werving strategie gespecificeerd voor uw onderneming en branche, zodat de juiste kandidaat zorgt voor groei en continuïteit van uw onderneming.

Werving en selectie door een ervaren sales manager

Al onze consultants zijn ervaren sales managers uit diverse branches. Elke sales recruiter heeft zijn eigen branchespecialiteit. Zo zijn onze sales recruiters ervaren in de branches Vastgoed, ICT, Telecom, Fashion, Dienstverlening, Export, B2B, de Maakindustrie en Techniek. Het voordeel voor de klant is dat wij snel met u kunnen schakelen en dezelfde taal spreken. Door ervaring in het werken met diverse sales profielen kunnen wij doortastend opereren in het selecteren van een kandidaat die succesvol is.

Werving van Sales professionals een vak apart

Het werven van de juiste sales kandidaat is een belangrijke stap in het selecteren van de juiste kandidaat. Vaak wordt voorbij gegaan aan de gevolgen van het selecteren van een niet passende verkoper. Stelt u zich eens voor wat de kosten zijn op het moment dat de verkeerde keuze gemaakt wordt. U besteed een hoop tijd in gesprekken en opleiding. Vervolgens gaat de nieuwe sales verantwoordelijke naar klanten toe, op het moment dat de kandidaat niet geschikt blijkt te zijn is het afbreukrisico voor de onderneming zeer groot. De daadwerkelijk gemaakte kosten zijn vele malen hoger dan wanneer er wordt vertrouwd op de ervaren aanpak van een specialist in het werven en selecteren van sales functies.

Voordelen werving en selectie bureau sales

  • Besparen van tijd
  • Kwaliteit in aanname
  • Minder afbreukrisico naar klanten
  • Onze kandidaten halen eerder hun target
  • Sneller de geschikte kandidaat
  • Overzicht met ontwikkelingspunten
  • Garantieregeling
  • Wij selecteren latente zoekers

Overtuig u zelf van de focus op werving en selectie in sales functies. De investering betaalt zichzelf terug. Ook benieuwd naar kwaliteit van werving en selectie in sales? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

werving en selectie sales

Contact

Waarom CRS Sales Recruiters

Focus op Werving & Selectie in Sales
Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl