Werving en Selectie Sales Zuid Nederland

Contact

Waarom Sales Recruitment Zuid Nederland

Focus op Sales Recruitment
Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten in zuid nederland profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature in Noord Brabant en Limburg.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Wij werven en selecteren commerciele professionals in Zuid Nederland

Wilt u een commerciele functie in het zuiden van Nederland invullen maar is het lastig iemand te recruiten? CRS Consultants is gespecialiseerd in het werven en selecteren van sales professionals voor de regio Zuid Nederland. Onze ervaren sales managers weten als geen ander de juiste sales persoon voor de regio zuid selecteren. Maak ook gebruik van ons netwerk en ervaar de kracht van een focus op sales recruitment in Zuid Nederland. Zoekt u een ervaren account manager, sales manager of andere commerciele positie. Wij nemen het gehele sales recruitment proces uithanden. Graag lichten wij de voordelen toe. Vul ons contactformulier in voor meer informatie over werving en selectie van commercieel personeel in Zuid Nederland. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464.

Waarom commerciele functies in Zuid Nederland lastig in te vullen zijn

Elke regio kent zijn eigen gebruiken, in Zuid Nederland is dit niet anders. Als u op zoek bent naar een ervaren account manager in Brabant of Limburg, maar u bent niet gevestigd in het zuiden van het land, dan zult u merken dat hier niet altijd even makkelijk is de juiste commerciele persoon voor deze functie te vinden. CRS Consultants helpt u als ervaren sales recruitment bureau van zuid nederland met het succesvol invullen van commerciele vacatures in Noord-Brabant en Limburg. Wij werken landelijk dus komen graag de voordelen en onze werkwijze in sales recruitment toelichten.

Werving van account management functies in Brabant en Limburg

Waarom weten wij nu de juiste account manager voor de regio Brabant en Limburg te vinden. Als onze consultants zijn ervaren sales managers, wij lezen het DNA van sales profielen en weten hierdoor snel de juiste match in het recruiten van sales professionals te maken. Met een uitgebreid netwerk van sales mensen in Zuid Nederland en ervaring in B2B stelt ons als geen anders in staat de juiste sales mensen voor uw vacature in Zuid Nederland te vinden. Of u nu een account manager, sales manager of commercieel directeur zoekt, wij zorgen voor de juiste invulling van uw commerciele vacature in zuid nederland. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464.

Voordelen werving en selectie bureau sales in Zuid Nederland

  • Besparen van tijd in sales recruitment
  • Door locatie in Zuid Nederland meer potentiele kandidaten
  • Kwaliteit in aanname
  • Minder afbreukrisico naar klanten
  • Onze kandidaten halen eerder hun target
  • Sneller de geschikte kandidaat
  • Overzicht met ontwikkelingspunten
  • Garantie regeling
  • Wij selecteren latente zoekers

Overtuig u zelf van de focus op werving en selectie in Zuid Nederland voor uw commerciele functies. De investering betaalt zichzelf terug.
Ook benieuwd naar kwaliteit van werving en selectie in sales voor Zuid Nederland? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464. Wij werken wel landelijk en komen graag naar u toe om de mogelijkheden te bespreken.

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl