Werving en Selectiebureau Sales

Contact

Waarom werving & selectie sales

Focus op Sales Recruitment
Door onze focus op het werven en selecteren van sales kandidaten profiteert u van onze kennis, ervaring en kunde. Wij matchen de beste kandidaat voor uw sales vacature.
Kennis van uw markt
Kwaliteit van werven en selecteren
Commitment

Werving en selectie in sales

Bent u opzoek naar een een uitstekende kandidaat om uw sales vacature op te vullen? Zoek dan niet verder. CRS Consultants is het werving en selectiebureau voor sales functies. Met vestigingen in Eindhoven, Den Bosch en Amsterdam hanteren wij een landelijke dekking om elke gewenste sales vacature in te vullen. Neem contact op voor een afspraak. Wij adviseren u dan graag inzake de voordelen van een werving en selectiebureau speciaal voor sales functies.

Waarom een werving en selectiebureau voor sales functies

Uit ervaring hebben de consultants van CRS een werving en selectiebureau voor sales functies opgericht. Wij merkten als sales en hiring manager dat werving en selectiebureaus geen verstand van sales hadden. Vele gesprekken volgde, maar de geschikte sales professional werd vaak niet gevonden. Dit bracht ons op het idee voor een werving en selectiebureau voor sales functies waarbij de consultants allemaal ervaren sales managers of commercieel directeuren zijn. Dit heeft geleid tot de specialist in het werven en selecteren van sales functies. Graag vertellen wij vrijblijvend de voordelen voor uw organisatie.

Ervaren werving en selectiebureau voor sales functies

Onze sales recruiters weten als geen ander de beste kandidaten te selecteren. Door ervaring in diverse branches als IT, Dienstverlening, Techniek, Retail en Luxury kunnen wij als geen ander de vacature op de beste manier invullen. Onze consultants zijn allemaal ervaren sales managers die het DNA van sales profielen kunnen lezen, zodat wij weten welke kandidaten het beste bij uw onderneming passen. Zo zijn onze klanten verzekerd van een expert die uw branche kent en weet welke mensen succesvol uw doelstellingen helpen te bereiken.

Waarom goede sales mensen moeilijk te werven zijn

Wij weten als geen ander hoe lastig het is om sales vacatures op de juiste manier in te vullen. Het werven van goed personeel is al moeilijk en het werven van uitstekende sales mensen is een uitdaging. Daarom vertrouwen onze klanten op een werving en selectiebureau die zich focust op sales professionals. Bij reguliere recruitment bureau's komt een gemiddelde sales persoon als snel door de selectie heen. Een vlotte babbel is genoeg. Onze ervaren sales recruiters onderscheiden de praatjes makers van de kwalitatieve sales mensen. Met onze ervaring en beproefde testen ontvangt u van ons alleen kandidaten die aan het gewenste sales profiel voldoen en de benodigde competenties bezitten.

Werving en selectiebureau sales, de voordelen

  • Uitgebreide intake met onze klanten
  • Opstellen van profiel met competenties
  • Zoeken in netwerken en branche bijeenkomsten
  • Persoonlijk spreken van geselecteerde kandidaten
  • Tijd besparen u spreekt alleen geschikte kandidaten
  • Wij voeren samen met u de vervolg gesprekken
  • Duidelijke terugkoppeling gebaseerd op feiten
  • No-cure no pay

De voordelen van een werving en selectiebureau in sales lichten wij graag persoonlijk toe. Onze focus op sales vacatures zorgt dat u snel beschikt over de ideale kandidaat. Ook benieuwd naar kwaliteit van werving en selectie in sales? Neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bel direct 040-2319464

Sales Recruitment

CRS is dé intermediair voor het werven en selecteren van het gewenste sales profiel. Sales management ervaring stelt ons in staat om snel de juiste match tussen bedrijf en persoon te realiseren.

Sales Coaching

De consultants van CRS zijn gespecialiseerd in het coachen van sales mensen naar het gewenste niveau. Wij zijn pure sales coaches die competenties zo ontwikkelen dat uw team de doelstellingen behaalt.

Stel uw vraag

Contact ons

CRS Consultants: hét bureau voor al uw sales oplossingen op het gebied van recruitment, coaching en interim is gevestigd op het dynamische Strijp-S in Eindhoven. Kom langs om de mogelijkheden te bespreken.

CRS Consultants Torenallee 45 5617 BA Eindhoven 040-231 94 64 sales@crsconsultants.nl